21.09.2022
Cum a reusit Matthew McConaughey sa treaca peste doua experiente ingrozitoare. Actorul a fost abuzat sexual

A fost molestat si santajat pentru a face sex atunci cand era adolescent, dar nu a lasat aceste experiente sa ii afecteze viitoarele relatii si viata.

„Nu o sa-mi fie frica de relatii pentru ca am fost santajat la prima experienta. Este o aberatie”, a spus actorul, in varsta de 52 de ani, in timp ce vorbea cu Amanda de Cadenet in podcastul Conversatie despre barbati.

„Imaginea anului!” Tatiana Koberidze si-a realizat inca un vis si a pozat alaturi de interpretul Valerii Meladze: „O voi pune in rama” - FOTO/VIDEO

McConaughey – care este casatorit cu modelul brazilian Camila Alves din 2012 – a recunoscut ca nu a mers niciodata la terapie dupa aceste episoade traumatizante.

Starul a detaliat incidentele in memoriile sale din 2020, „Greenlights”.

 “La 15 ani am fost santajat pentru a face sex si asa mi-am inceput viata sexuala. Atunci am fost sigur ca voi ajunge in infern pentru ca am intretinut relatii sexuale inainte de ca­satorie. Acum sunt aproape sigur ca nu va fi asa“, spune Matthew McConaughey.

Mesajul publicat de printul William si Kate Middleton pe retelele de socializare dupa inmormantarea reginei Elisabeta a II-a

Cosmarul nu s-a oprit insa aici.

„La 18 ani, am fost molestat sexual de un barbat, dupa ce m-a lovit in cap si am cazut inconstient in spatele unei camionete“, scrie actorul, care adauga, insa: „Nu m-am simtit niciodata o victima. Am suficiente dovezi pentru a ara­ta ca universul conspira ca eu sa fiu fericit“.

 McConaughey a recunoscut ca nu a facut o legatura intre cele doua cazuri de abuz decat mai tarziu in viata. „Nu le-am conectat”, a spus el. „ Am ales sa nu duc acel bagaj in viata”. 

Actorul a vorbit si despre modul in care sprijinul celorlalti l-a ajutat sa se vindece si, in cele din urma, sa mearga mai departe. „Am avut prieteni foarte buni. Am avut mentori buni”, a explicat el.

Articole din aceeasi categorie