21.09.2022
Mesajul publicat de printul William si Kate Middleton pe retelele de socializare dupa inmormantarea reginei Elisabeta a II-a

Printul William si Kate Middleton si-au luat un ultim ramas bun de la Regina Elisabeta a II-a printr-o postare emotionanta pe retelele de socializare.

Inmormantarea reginei Elisabeta a II-a, cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii, a avut loc pe 19 septembrie, la Westminster Abbey. La funeraliile acestea au participat peste 2.000 de invitati, iar slujba a fost urmarita cu tristete de intreaga lume.

La finalul zilei, Kate Middleton si printul William, ambii in varsta de 40 de ani, au postat o fotografie alb-negru pe Twitter cu sicriul reginei in capela St. George, Windsor, facuta in timpul slujbei de inmormantare. Alaturi de fotografie, acestia au impartasit si un mesaj scurt, dar emotionant pentru regina Elisabeta a II-a.

 

"Ramas bun unei regine, mame, bunica si strabunica".

Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viata la 8 septembrie 2022, la varsta de 96 de ani. Aceasta a fost inmormantata in capela memoriala Regele George al VI-lea alaturi de tatal sau, Regele George al VI-lea, de Regina Mama si de sora sa, Margareta. Sicriul defunctul sau sot, Printul Philip, va fi mutat alaturi de cel al reginei.

Articole din aceeasi categorie