17.09.2022
Cum a reusit Fuego sa slabeasca 30 de kilograme in doi ani. La ce a renuntat si care este obiceiul de la care nu se abate dimineata

Deschis si sincer, Fuego, sau Paul Surugiu pe numele din buletin, este unul dintre artistii cu mare succes la publicul din Romania. Solistul umple sali imense de spectatori la concertele sale. Acesta accepta sa vorbeasca si despre viata sa de dincolo de scena, despre pasiunile sale, despre glumele legate de arhicunoscuta piesa „Impodobeste, mama, bradul” si, cel mai recent, si despre dieta care l-a ajutat sa dea jos 30 de kilograme in ultimii doi ani.

In urma cu doi ani, Paul Surugiu ajunsese sa cantareasca 115 kilograme, iar numarul de pe cantar l-a facut sa ia masuri si sa se puna pe slabit. A dat jos 30 de kilograme, iar intre timp si-a creionat un stil de viata sanatos, de la care nu se abate.

Intr-un interviu, solistul de 46 de ani a zis ca secretul sau este ca bea in fiecare dimineata, pe stomacul gol, doua pahare cu apa plata sau de izvor si de abia apoi trece la micul dejun satios, care-i tine de foame si cinci ore. „Este secretul meu deja de aproape jumatate de an. Dimineata, cand ma trezesc, beau doua cani pline cu apa plata, apa sa fie cat mai naturala, daca se poate apa de izvor. Dupa care mananc tot felul de cereale. Aceste cereale cu cateva fructe confiate de padure, pentru ca au putin zahar. Mananc cereale cu lapte de ovaz, care are un gust fabulos”, a marturisit Fuego.

Mesajul unui fetite, depus printre florile lasate pentru Elisabeta a II-a, a devenit viral: „Daca vedeti o femeie creata, e strabunica”

„Eu am avut 115 kilograme pe care le-am avut acum un an jumate, doi ani. Am incercat sa tin o cura de slabire si sa mananc sanatos in primul rand. Cat mai putin dulce, fara paine, fara fainoase si cat mai mult produse bio. Eu am un program incarcat, dar incerc sa fiu un om echilibrat”, a mai povestit artistul, care a spus acum ceva vreme ca merele i-au fost si ii sunt nelipsite din meniul zilnic.

„Impodobeste, mama, bradul”, piesa pe care Paul Surugiu o canta in duet cu Irina Loghin de atatia ani, a devenit si prilej de glume. Despre acest subiect, Fuego a declarat pentru ciao.ro: „Am invatat sa nu ma mai afecteze, sa nu pun la suflet si sa arat ca sunt cu treapta deasupra multora. Si glumele astea nevinovate cu Craciunul, in timp, mi-au adus o anumita popularitate. Desigur, daca au fost facute asumat, cu bun simt! Nu suport si nu admit marlania, proasta crestere, mistoul ieftin facut doar de dragul de a fi interesant.

Fiul Tatianei Maxian a implinit 7 ani! Baiatul a avut parte de o zi plina de surprize, alaturi de familia si prietenii sai: „Esti atat de mic dar in acelasi timp gandesti ca un matur” - FOTO/VIDEO

Eu nu vreau sa fiu unanim aplaudat si-mi convine sa existe si public pentru care mai am mult de lucru sau in fata caruia nu am reusit sa ma ridic la anumite 'standarde'. Asta nu da nimanui dreptul in schimb, sa arunce cu noroi, sa jigneasca si sa faca tot posibilul sa minimalizeze munca si daruirea unui artist, a unui om care apare in fata publicului sau, oricare-ar fi acesta”.

Articole din aceeasi categorie