20.09.2022
Lady Gaga, in lacrimi! Ultimul show din turneul Chromatica Ball nu s-a incheiat deloc cum spera artista: „Imi pare rau. Va iubesc” - VIDEO

Ultimul show din turneul Chromatica Ball al lui Lady Gaga nu s-a incheiat asa cum spera artista. Din contra. Aceasta s-a vazut nevoita sa puna capat spectacolului mult mai devreme din cauza vremii nefavorabile, mai ales a fulgerelor.

Sambata seara, cantareata in varsta de 36 de ani se afla in mijlocul concertului din Miami, Florida, cand a fost fortata sa-l incheie brusc. La scurt timp, Gaga le-a explicat fanilor, intr-o filmare pe Instagram, decizia pe care a luat-o.

„Imi pare rau ca nu am putut termina spectacolul, era prea periculos din cauza fulgerelor, totul era imprevizibil. Va iubesc. De ani de zile, unii dintre voi m-au numit „mama monstru”, in inima mea am stiut ca cel mai bine este ca voi sa fiti in siguranta”, a scris ea.

S-a stins din viata actorul rus Serghei Puskepalis! Afla care este motivul decesului

„Va multumesc pentru ca ati crezut in mine. Acesta a fost cel mai grozav turneu din viata mea si voi pretui aceste momente pentru totdeauna – mi-a luat mult timp sa ma vindec, dar am facut-o. Sigur ca am vrut sa cant ploaia in ploaie, dar siguranta vine inainte de toate”, a continuat Gaga. „Va sunt atat de recunoscator voua, dansatorilor, trupei mele, intregii echipe, familiei si prietenilor mei. Siguranta pe primul loc. Va iubesc. Multumesc pentru flori, urale si pentru intelegere. Viata conteaza. #thechromaticaball”.

Un fost angajat al sotiei regelui Charles III face dezvaluiri despre ce fel de persoana este Camilla, regina consoarta

„Am incercat intr-adevar sa terminam spectacolul in seara asta la Miami, dar nu am reusit pentru ca, chiar si atunci cand ploaia s-a mai oprit, fulgerele loveau pana la pamant atat de aproape de noi”, a spus Gaga printre lacrimi.

Articole din aceeasi categorie