20.09.2022
Un fost angajat al sotiei regelui Charles III face dezvaluiri despre ce fel de persoana este Camilla, regina consoarta

Un fost angajat al casei regale britanice a facut cateva dezvaluiri neasteptate despre personalitatea reginei consoarte, Camilla, intr-un articol in Times, citat de Daily Mail.

Julian Payne, fost secretar pe probleme de comunicare pentru Charles (73 de ani) si Camilla (75 de ani), in perioada 2016 - 2021, a descris-o pe sotia regelui drept „probabil cea mai importanta arma secreta” a familiei regale din Marea Britanie.

Camila este „puterea si ancora” regelui Charles III, a declarat fostul angajat, portretizand-o drept o persoana realista, cu picioarele pe pamant.

„Camilla este adevarata sefa: nepretentioasa si loiala”, a mai spus Payne.

El a mentionat ca multe hotarari, inclusiv propria lui angajare, au necesitat aprobarea sotului, dar si a ei, amintindu-si cum i s-a spus, inainte de a se intalni cu Camilla, ca nu va fi angajat daca ea nu va fi de acord.

S-a stins din viata actorul rus Serghei Puskepalis! Afla care este motivul decesului

Cu toate acestea, in ciuda rolului ei esential in luarea deciziilor, Julian a subliniat ca regina consoarta „nu a facut campanie activa” pentru noul ei titlu, sustinand mereu ca se va intampla „daca asa va fi sa fie”.

„Nu se ia prea in serios”, a mai spus fostul consilier care crede ca aceasta va prospera in noua ei functie pentru ca „respecta total rolul pe care-l are, dar si institutia”, pastrand simtul realitatii.

„In pofida numarului mare de oameni care au declarat de-a lungul anilor ca 'Proiectul Regina Camilla' a fost un obiectiv de lunga durata la palat, va pot asigura ca nu a existat niciodata un plan general pentru asta.

Cu siguranta, ea nu m-a instruit niciodata sa fac ceva pentru a avansa un astfel de argument si nici regele. La fel ca munca pe care a depus-o, cred ca pur si simplu a simtit ca daca va fi menit sa fie, se va intampla, astfel ca niciodata nu a militat activ pentru acest titlu”.

El a concluzionat ca datorita angajamentelor ei in serviciul regal si dragostei pe care i-o poarta sotului ei ar putea „chiar sa se bucure de respectul si afectiunea pe care le merita din plin” din partea natiunii, in timp ce isi desfasoara noua functie.

De cand a adoptat titlul de regina consoarta, dupa moartea reginei Elisabeta a II-a, Camilla a facut participat in numeroase aparitii publice alaturi de regele Charles III.

Solistul trupei „Maroon 5” isi insala sotia insarcinata cu un model in varsta de 23 de ani! Interpretul vrea sa-i dea viitorului sau copil prenumele amantei sale: „Consider ca e corect sa spun eu insumi adevarul” - FOTO

Regina consoarta Camilla i-a adus un omagiu duminica Elisabetei a II-a, o „femeie solitara” care a trebuit „sa isi croiasca propriul rol” intr-o lume condusa de barbati, evocand amintiri despre „ochii albastri mari” si „zambetul de neuitat” ale defunctei suverane, scrie AFP, potrivit Agerpres.

„Trebuie sa fi fost atat de greu pentru ea sa fie o femeie solitara. Nu existau femei prim-ministri sau presedinti. Ea era singura, deci cred ca si-a croit propriul rol”, a spus sotia regelui Charles al III-lea.

„Avea acei ochi albastri minunati care, cand zambea, ii luminau toata fata”, si-a amintit Camilla, 75 de ani. „Imi voi aminti intotdeauna zambetul ei. Zambetul acela este de neuitat”, a adaugat ea.

Mult timp detestata de britanici, care au vazut-o ca pe o distrugatoare de casnicii pentru ca a fost amanta lui Charles atunci cand era casatorit cu printesa Diana, Camilla si-a castigat treptat respectul, angajandu-se in cauze legate de violenta domestica sau promovarea lecturii.

Oksana Samoilova si Geegun au fost jefuiti! Din casa artistului au disparut doua ceasuri in valoare de 100 de mii de euro

A trebuit sa astepte pana in februarie pentru ca Elisabeta a II-a, care nu a asistat la casatoria ei civila cu Charles in 2005, sa isi exprime acordul ca ducesa de Cornwall sa fie cunoscuta ca regina consoarta „atunci cand va veni momentul”.

Popularitatea Camillei a crescut. Mai putin de jumatate dintre britanici doreau anul trecut ca ea sa devina regina. Potrivit unui sondaj YouGov publicat marti, 53% dintre ei considera in prezent ca va face o treaba buna si doar 18% cred contrariul, mai scrie AFP.

Articole din aceeasi categorie