06.07.2022
Cum a inceput, de fapt, povestea de iubire dintre Cleopatra Stratan si Edward Sanda: „Pentru mine a fost dragoste la prima vedere...”

Cleopatra Stratan si Edward Sanda formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, iar acum s-a aflat cum a inceput, de fapt, povestea de iubire dintre cei doi artisti.

S-au casatorit la o varsta foarte frageda, fara sa tina cont de gura lumii. Desi multi credeau ca iubirea lor este doar una trecatoare, timpul le-a demonstrat tuturor ca s-au inselat. Acum Cleopatra a dezvaluit ca, desi ea s-a indragostit la prima vedere, a fost un mic obstacol in calea relatiei ei cu Edward.

Sunt obisnuiti de mici cu scena, iar acum muncesc din greu impreuna. Cu toate acestea, trag amandoi la fel de tare pentru acum au o motivatie in plus sa faca bani: fac asta pentru familia lor. Se iubesc enorm, dar Cleopatra Stratan a fost incurcata la inceput de o neintelegere legata de Ioana Ignat, artista cu care a colaborat cu succes Edward Sanda.

Iubire fara limita de varsta! Vezi top 7 cupluri de la noi pentru care diferenta mare de ani n-a fost un obstacol in calea fericirii - FOTO

Recent, indragita artista a fost invitata in emisiunea Alexandrei Ungureanu de pe Youtube. Cu aceasta ocazie, a dezvaluit cum s-a indragostit la prima vedere cand avea doar 15 ani, atunci cand l-a cunoscut pe cel care ii este acum sot.

„Pentru mine a fost dragoste la prima vedere, lui i-a luat ceva mai mult timp. Eu nu stiam cine este cand s-a lansat prima data. Era un artist nou. Vocea lui semana cu a lui Randi si Ioana Ignat seamana cu cea a lui Jo si eu credeam ca ei canta si Edward si Ioana sunt cei care joaca, apoi am vazut numele lor.

Piesa a bubuit si la radio si la tv. Eu m-am dus la studio la Randi ca voiam sa imi faca piesa, dar nu stiam ca e la acelasi studio si deja aflasem ca el e acolo. Ne-am intalnit in a saptea zi si eram asa, mama, ce tare… Am facut cunostinta, eram o pitica. M-am indragostit pe loc. A fost dragoste la prima vedere. Aveam 15 ani, eram mica, eram cu tata… Eu credeam ca Ioana si Edward sunt impreuna. El, frumos, ea, frumoasa…”, a marturisit. Cleopatra.

Muncesc atat de mult incat au ajuns uneori sa se vada doar pe fuga, dimineata sau seara. Insa, formeaza o echipa pe cinste si pun bani deoparte pentru ca isi doresc sa cumpere casa lor, in care sa isi creasca si copiii pe viitor.

Vezi unde se odihnesc in aceasta vara vedetele din Republica Moldova - FOTO/VIDEO

„Noi de mici suntem obisnuiti sa muncim pentru ca am vrut sa ne indeplinim un vis. Pentru noi este o bucurie orice aparitie de orice fel, fie la televizor sau pe scena. Noi suntem o echipa de cand suntem impreuna. Noi suntem constienti amandoi ca daca ni se ridica la cap succesul, nu va fi ok. 

Suntem la fel cu oamenii. Ne dorim sa avem o familie numeroasa, sa ne cumparam o casa. Doar dimineata si seara avem timp de noi. In restul zilei alergam la studio, piese. Cateodata doar cafeaua ne-o bem impreuna”, au dezvaluit Cleopatra Stratan si Edward Sanda, pentru kanald.ro.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie