08.06.2023
Angelina Jolie, schimbare radicala de look. S-a intors la parul blond si pare cu 10 ani mai tanara

Angelina Jolie a facut o schimbare totala de look si a revenit la parul blond. Actrita de 48 de ani a renuntat la culoare satena a parului si s-a intors in timp, in perioada anilor 90, cand era o blonda superba. Iata cum arata vedeta cu noul look!

Cine a vazut-o pe Angelina Jolie in Girl, Interrupted, din 1999, isi aminteste de o Angelina blonda, mult mai tanara si mai rebela ca cea de astazi. Ei bine, desi rebeliunea a ramas in trecut, actrita pare sa se fi intors la culoarea mierii si nu ii sta rau deloc.

In cateva imagini lansate de casa de moda Chloe, cu care Angelina Jolie urmeaza sa realizeze o colaborare, actrita apare cu parul blond, indreptat, cu o lungime putin mai jos de umeri, look care o intinereste cu zece ani.

Schimbarea vine intr-un mod neasteptat, avand in vedere ca ani la rand fostia sotie a lui Brad Pitt si-a purtat parul intr-o nuanta naturala de saten. Se pare ca noul look vine in contextul in care Angelina Jolie si-a lansat propria marca de imbracaminte, numita Atelier Jolie.

Pentru viitoarea colectie, aceasta colaboreaza cu casa de moda frantuzeasca, Chloe, alaturi de care doreste sa creeze o linie de imbracaminte sustenabila pentru femei.

Inspirată de propria garderobă a Angelinei, colecția este alcătuită din ținute de seară și va prezenta siluete fluide, oferind în același timp o estetică atemporală, în conformitate cu viziunea actriței "de a crea piese unicat care întruchipează creativitatea.

Articole din aceeasi categorie