05.07.2022
Cu ce s-ar ocupa Irina Rimes daca nu ar mai fi o interpreta: „Daca nu as canta, probabil m-as apuca de...” - VIDEO

In cadrul unui podcast, interpreta si compozitoarea din Republica Moldova, Irina Rimes a impartasit care este pasiunea sa, pe langa muzica. Dupa spusele sale, aceasta pasiune este si o grija, dar si o relaxare in acelasi timp. Despre ce este vorba vezi in articolul de mai jos. 

Irina Rimes a recunoscut ca, in cazul in care, ipotetic, ea va iesi pe scena si in sala nu va fi nici o persoana, ea va alege sa faca altceva in viata sa. 

„Vorbeam cu David si ii spuneam ca mi-ar place foarte tare sa fac gradinarit. Imi place sa stau in gradina, sa pun flori, sa plantez tot felul de chestiute. Ne-am luat in Franta un apartament foarte mic, de 27 metri patrati si am avut noroc inca, mai ales ca are o gradina”, a spus Irina. 

Traiesc momente de vis! Pentru prima data, Tatiana si Ilie Maxian au mers la odihna impreuna cu toti trei copii ai lor: „Mereu apareau motive de amanare, dar nu si in acest an” - FOTO

Artista a recunoscut ca, daca ea merge in gradina impreuna cu iubitul sau, David, atunci nu au un minut liber. „Daca avem o zi libera, trebuie sa o petrecem pe toata in gradina noastra. La un moment dat, eu am taiat gazonul cu foarfeca, pentru ca mi s-a stricat masina de tuns iarba. Cu o foarfeca cat palma mea, eu am taiat tot gazonul. Cred ca mi-a luat sase ore. Dar am zmuls si ierburile care nu erau bune . Am facut un gazon foarte, foarte frumos. Am plantat lavanda, iasomie si bambus care sper sa creasca”. 

Dupa spusele interpretei gradinaritul pentru ea este o grija, insa o relaxeaza mult. 

Poza de colectie! Gabriella Damir, alaturi de cei mai importanti barbati din viata sa. Vezi in ce ipostaza induiosatoare a fost surprinsa alaturi de ei - FOTO

„Daca maine nu voi mai avea nici un spectator, cu toate ca ma indoiesc, as face asta, m-as muta undeva in Sudul Frantei, as deschide o mica afacere, foarte mic, cat sa ma faca fericita, ca sa am un venit ca sa ma pot intretine pe mine si sa imi intretin gradina. Si as trai linistita”, a adaugat Irina Rimes. 

Articole din aceeasi categorie