05.07.2022
Poza de colectie! Gabriella Damir, alaturi de cei mai importanti barbati din viata sa. Vezi in ce ipostaza induiosatoare a fost surprinsa alaturi de ei - FOTO

Isi pune familia mai presus de orice, iar momentele petrecute alaturi de oamenii sai dragi sunt cele mai memorabile pentru ea. Vezi in articolul de mai jos o poza de colectie cu cei mai importanti barbati din viata Gabriellei Damir si emotiile traite de frumoasa bloggerita. 

Desi este o tema mai sensibila pentru ea, Gabriella Damir a vorbiti intotdeauna cu mandrie si recunostinta despre familia si oamenii sai dragi. 

Aceasta a spus ori de cate ori a avut ocazia cele mai alese, frumoase si intelepte cuvinte despre rolul si impactul familiei sale in educarea si evolutia sa. 

Imbracata intr-o rochie eleganta alba, Gabriella a aparut de data aceasta nu doar la bratul sotului sau Roman, dar si a tatalui sau - Dorin Damir.

Cu zambetul pana la urechi si vizibil emotionata, Gabriella a petrecut clipe memorabile alaturi de cei doi si a savurat fiecare moment din plin.

Pozele Gabriellei au acumulat in scurt timp peste 5300 de aprecieri, iar comentariile de admiratie nu au intarziat sa apara: „Foarte uniti, admir asta la voi./ Superbi” , sunt doar cateva dintre comentarii. 

Zi mare pentru Mihaela Tabura! Interpreta a fost ceruta in casatorie pentru a treia oara de acelasi barbat, iar momentul a fost de-a dreptul emotionant. Vezi cum a avut loc cererea: „Si a zecea oara doar tie ti-as cere inima...” - VIDEO

Aceasta a pozat si impreuna cu ceilalti membri ai familiei sale, mai exact alaturi de Larisa, mama sa vitrega si fratii sai Michelle si Artiom.

Traiesc momente de vis! Pentru prima data, Tatiana si Ilie Maxian au mers la odihna impreuna cu toti trei copii ai lor: „Mereu apareau motive de amanare, dar nu si in acest an” - FOTO

Gabriella Damir este casatorita cu regizorul Roman Burlaca. De asemenea aceasta una dintre cele mai urmarite bloggerita din Moldova. Tanara are peste 100 de mii de urmaritori pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie