01.05.2021
Cristiano Ronaldo nu scapa de acuzatiile de viol. Suma colosala pe care o cere presupusa victima

Cristiano Ronaldo va avea de platit o avere daca se dovedeste ca a violat o femeie in urma cu 12 ani. Kathryn Mayorga, modelul care l-a acuzat pe fotbalist de viol, cere daune uriase de la starul lui Juventus.

Potrivit femeii, totul s-ar fi intamplat in 2009, intr-o camera de hotel din Las Vegas, insa acuzatiile au aparut in presa abia in 2018. Tot atunci, ea a deschis un proces si a cerut despagubiri pentru trauma suferita.

Tragedia nestiuta a lui Teodor Carnat: "Atunci cand l-am ingropat i-am spus: cati frati si surori o sa-mi dea Dumnezeu pe toti o sa-i nasc, ca sa te pomeneasca pe tine" - VIDEO

Initial, ea a declarat ca a primit suma de 375.000 de dolari pentru a nu vorbi despre acea noapte, apoi s-a razgandit si a mers in instanta. Modelul a sustinut ca nu se afla in „deplinatatea capacitatilor mintale”, atunci cand a acceptat intelegerea si a luat banii de la fotbalist.

Kathryn Mayorga (foto dreapta) il acuza pe Ronaldo de viol (Foto: Getty Images)

Potrivit Mirror, echipa de avocati angajata de Kathryn a depus o lista cu peste 60 de martori care vor depune marturie la proces. Printre acestia s-ar numara Jasmine Lennard, cunoscuta pentru aparitia la Big Brother, trei politisti care au investigat plangerea initiala, presedintele Juventus – Andreea Agneli sau agentul lui Ronaldo, Jorge Mendes.

Cea mai sexy fana a lui Cristiano Ronaldo a RUPT Instagramul in doua! Fotografia care o poate face geloasa chiar si pe Georgina Rodriguez

Femeia care il acuza pe starul portughez de viol cere 56 de milioane de lire sterline in instanta. Potrivit sursei mentionate mai sus, Kathryn Mayorga cere 18 milioane de lire pentru “durerea si suferinta din trecut”, 18 milioane de lire pentru “durerea  pe care o va simti pe viitor” si 18 milioane de lire daune, punitive. Pana acum, Cristiano Ronaldo a negat vehement acuzatiile aduse de femeie.

Cristiano Ronaldo are o relatie cu Georgina Rodriguez de 5 ani

Georgina si Ronaldo sunt impreuna din 2016 si s-au cunoscut la Madrid, intr-un magazin, unde tanara lucra ca asistent de vanzari. Alana Martina este primul copil al cuplului Ronaldo – Georgina Rodriguez, dar al patrulea pentru fotbalist, care a apelat de doua ori la mame surogat. Cristiano mai are un baiat, Cristiano Jr. (10 ani), si pe gemenii Eva si Matteo.

Nu doar barbatii o admira! A primit flori de la o urmaritoare si a ramas plina de emotii. Nicolle Trifan: „N-o sa incetez niciodata sa fiu bucuroasa si implinita pentru profesia pe care mi-am ales-o"

Articole din aceeasi categorie