30.04.2021
Nu doar barbatii o admira! A primit flori de la o urmaritoare si a ramas plina de emotii. Nicolle Trifan: „N-o sa incetez niciodata sa fiu bucuroasa si implinita pentru profesia pe care mi-am ales-o"

Antrenoarea de fitness Nicolle Trifan are parte de o comunitate de oameni care o apreciaza enorm pentru munca ei si pentru faptul ca ii ajuta sa duca un mod de viata sanatos.

Nicolle Trifan este activa pe social media si acest lucru ii aduce multi urmaritori, insa toata lumea o apreciaza pentru meseria ei - antrenoare de fitness. Mai nou, tanara a primit un buchet de flori din partea unei fete care isi doreste sa fac o schimbare asupra felului in care arata si pentru asta a apelat la Nicolle. 

Antrenoarea a ramas emotionata de acest gest si a scris un mesaj pe contul ei de Instagram, in care si-a exprimat sentimentele:

„N-o sa incetez niciodata sa fiu bucuroasa si implinita pentru profesia pe care mi-am ales-o. Fac ceea ce ma pasioneaza, sunt apreciata si respectata pentru timpul si cunostintele mele, intalnesc oameni minunati care ma privesc cu incredere... Iar eu nu pot decat sa dau tot ce tine de competenta mea, numai ca sa va vad implinite. Fata care mi-a daruit astazi aceste flori m-a emotionat la maxim, sunt oferite drept recunostinta pentru faptul ca mi-am facut timp liber prin graficul meu plin pentru a o lua la antrenamente! Nu pot sa redau cat de placut este pentru mine acest sentiment...atat de placut incat iti este si incomod... Cand simti ca timpul tau este cu adevarat pretuit! Multumesc!”, spune Nicolle.

Postarea ei nu a ramas fara feedback. Urmaritoarele care o admira pentru ceea ce face i-au lasat o multime de comentarii motivationale, care o fac pe Nicolle sa realizeze cat de apreciata si importanta este munca ei pentru oamenii care isi doresc sa arate bine si o vad pe ea ca fiind un exemplu.

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie