04.06.2024
Adio școală cu Mark Stam! Fără careu tradițional și sunet al clopoțelului la un liceu din capitală - VIDEO

Un recital al interpretului Mark Stam a ridicat Sala Palatului Național în picioare la un concert special. Spectacolul a marcat cu fast încheierea anului de studii pentru elevii unui liceu din capitală. Aceștia s-au pregătit cu cântece și dansuri, iar drept spectatori i-au avut pe părinți și profesori. Vezi atmosfera care a dominat în cadrul unui reportaj marca O seară Perfectă.

„Îmi imaginez că e un soi de ultimul sunet și mă face să-mi aduc aminte de ultimul meu sunet la liceu. Am așa un pic de emoții pentru că o să fie părinți, elevi și trebuie cumva să performăm la nota 100 ca și profesorii să ne aplaude. E o responsabilitate în plus. La noi era mai simplu ultimul sunet, în curtea liceului, cu mersul clopoțelului, la fel cu cântări, erau elevi care voiau să cânte”, a spus Mark Stam.

Foci și lei de mare au ajuns la Ghidighici! Din cauza războiului, mamiferele maritime din Harikov nu mai aveau condiţiile necesare pentru trai - VIDEO

„Neapărat o să cânt frumos, două piese la chitara acustică, ceve mai intim. Când am cântat eu la ultimul sunet, am fost doar eu și chitara, dacă totuși e acest eveniment am zis să-mi aduc aminte și eu un pic de ultimul meu sunet și să cânt ceva mai special”, a adăugat interpretul.

Mark Stam îndeamnă absolvenții să aleagă ceea ce îi va face fericiți: „Să fiți fericiți și să vă alegeți un domeniu sau o sferă care vă facă fericiți, iar în rest, banii, o să vină de la sine. Trebuie să te simți împlinit în viață, urmăriți asta mai degrabă decât alte laturi”.

Venit de la București acasă, Mark Stam a ridicat publicul în picioare. Prestația artistului a fost cireșica de pe tortul pregătit de elevii de liceu. Mai întai fiecare clasă a urcat pe scenă în dorința de a impresiona cu ceea știe mai bine. Alții au ales să facă spectacol de dans.

Chiar dacă le va fi dor de școală, absolvenții sunt tare entuziasmați de ceea ce urmează. „Suntem foarte emoționați, realizăm că suntem la sfârșitul unui nou început. Ne vine greu să credem că liceul s-a sfârșit prea repede, dar suntem încrezători într-un viitor cât mai frumos pentru că suntem niște copii cu adevărat speciali și ne mândrim cu asta, pentru că știm cât de mult muncim în fiecare zi și cât de mult investim în dezvoltarea unei personalități în fiecare dintre noi”, spune unul dintre absolvenți.

Katy Black, din nou însărcinată? Iată ce a povestit bloggerița - VIDEO

Prestațiile elevilor au fost urmărite cu atenție și cu mândrie din sală și din culise. „Emoțiile sunt așa un amalgam greu de descris și bucurie și tristețe pentru că așa de repede trece timpul, parcă mai ieri era întâi septembrie și acum deja suntem la final de an, dar cele mai multe emoții le-am avut de la ăștia mici, atunci când am ieșit împreună cu ei în scenă. Asta cumva chiar te reîntoarce în lumea copilăriei și chiar am fost și eu copil. Mă bucur foarte mult că am avut această oportunitate să reanimez copilul din mine și să-mi amintesc de emoțiile pe care le trăiam, fiind copil și ieșeam în scenă. Este un lucru extraordinar. A fost un an plin, cu viteză, cu multe realizări frumoase, cu momente dificile, dar care le-am depășit pentru că suntem o echipă foarte bună și avem o cultură organizațională de a ne ajuta unii pe alții, asta ne ajută și ne dă aripi, astfel se formează o ambianță de a merge înainte, de a trece peste orice obstacol și de a trăi bucuriile vieții”, explică Natalia Bernaz, dictorul-adjunct al liceului.

„Mă simt extrem de bine, am avut rol de prezentatoare. Desigur am avut emoții, le-am trăit acolo, împreună cu absolvenții, cu doamna director, cu toată echipa de filmare, și vreau să spun că e un efort enorm în spatele la tot ce s-a întâmplat aici”, spune prezentatoarea evenimentului, elevă a liceului.

Articole din aceeasi categorie