08.01.2021
Cum arata viitoarea soacra a Cleopatrei Stratan! Edward Sanda se mandreste cu ea. „Am crezut ca ti-ai schimbat iubita.”

Edward si-a felicitat public mama cu ocazia sarbatoririi zilei numelui si a distribuit o fotografie cu aceasta, iar fanii au ramas incantati de imagine.

Citeste si :  Andrei Malahov a recunoscut de ce nu-si arata fiul de trei ani

Cleopatra si Edward traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Familiile lor se cunosc, se inteleg foarte bine, iar parintii lui Edward o adora pe Cleopatra. Sentimentul este reciproc, dat fiind faptul ca artistii vorbesc cu drag unul despre familia celuilalt. 

Mai mult decat atat, atunci cand a cerut-o in casatorie pe Cleo, Edward a ales inelul impreuna cu mama sa. Acum indragostitii isi fac vizite reciproce si daca Cleopatra evita sa-si arate mama in public, iubitul ei nu are nici o problema cu asta.

De ziua Sfantului Ioan pe rit nou, sarbatorit la romani, Edward si-a felicitat mama intr-o postare pe Instagram, unde a distribuit si o poza cu aceasta.

„La multi ani de ziua numelui, mami! La multi ani tuturor celor care poarta numele de Ion,Ioana,Ionela!”, a scris artistul pe retelele de socializare, mama lui aparand in mediul online cu numele Olimpia Sanda.

Printre numeroasele comentarii in care fanii ii urau „La multi ani!”, cineva a fost uimit de felul in care arata mama lui Edward: „Mor, am crezut ca ti-ai schimbat iubita..La multi ani!”.

Parintii lui Edward au mai avut cateva aparitii publice, inclusiv in emisiunea La Maruta, unde Olimpia Sanda spunea despre Cleopatra: „Eu plangeam cand o vedeam pe ea la televizor micuta. Transmitea emotii, artist adevarat. Chiar ma gandeam ce parinti speciali trebuie sa aiba copilul acesta, cat se ocupa de ea si cat o sustin.”

Citeste si :  Modelul ucrainean cu cea mai mica talie socheaza din nou, dupa ce s-a pozat nud pe balcon. Influencerita are peste 1 milion de urmaritori

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie