20.07.2022
O mama de 65 de ani a defilat alaturi de fiica ei. Cele doua sunt pasionate de fitness si par mai degraba surori - FOTO

O mama de 65 de ani a defilat pe podium alaturi de fiica ei de 29 de ani. Cele doua sunt pasionate de fitness si par mai degraba surori.

Antrenoarea de fitness si fiica ei, Katie Austin, au participat la prezentarea de moda semnata de Sports Illustrated care a avut loc la Miami Swim Week, iar cele doua si-au etalat siluetele perfecte in costum de baie minuscule.

O mama de 65 de ani a defilat pe podium in costum de baie alaturi de fiica ei

„A fost un sentiment foarte placut sa defilez alaturi de fiica mea.”, a povestit Denise Austin, in varsta de 65 de ani pentru Fox News Digital.

„Bucuria pe care am resimtit-o va ramane mult timp in memoria noastra. Sunt o mama mandra. A fost un moment mama/fiica extraordinar. Sunt recunoscatoare pentru faptul ca cei de la Sports Illustrated Swimsuit m-au invitat sa defilez alaturi de fiica mea. Imi doresc ca orice femeie sa se simta confortabil in pielea ei, indiferent de varsta.”, a declarat Denise, potrivit Daily Mail.

O mama de 65 de ani a defilat pe podium in costum de baie alaturi de fiica ei

„Mama este inspiratia mea pentru tot. Este cel mai mare sustinator al meu, este mentorul meu si prietenul care m-a incurajat sa urc pe podium.”, a povestit fiica ei, Katie.

La fel ca si mama ei, Katie este antrenoare de fitness si nutritionista, iar de-a lungul timpului a fost invitata sa vorbeasca despre nutritie si sport in cadrul multor emisiuni TV, printre care ”The Today Show”, ”Hollywood Today Live”, ”The Doctors” si ”Home & Family”. Ea are, de asemenea, si o licenta in Comunicare si si-a construit o comunitate numeroasa pe retelele sociale.

Denise este o antrenoare de fitness renumita in Statele Unite ale Americii, videoclipurile cu antrenamente realizate de ea in anii 1990 fiind foarte apreciate de oameni de toate varstele.

Xenia Deli si-a facut o coafura neobisnuita de ziua fiicei sale! Vezi cum o prinde pe model schimbarea de look - FOTO

Cearta dura intre Iuliana Beregoi si Andreea Bostanica! Ce si-au reprosat artistele in mediul online: „As vrea sa inteleg de ce simti nevoia sa vorbesti despre mine si mai mult de atat...” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie