16.03.2022
Celebra casa de discuri Black Star - eliminata de pe piata ruseasca din cauza razboiului? Ce spune directorul Pavel Kuryanov despre un posibil faliment - FOTO

‎Din cauza razboiului ruso-ucrainean cele mai mari case de discuri si-au suspendat activitatea: Sony Music, Warner Music si Universal Music. Astazi, canalele de Telegram au inceput sa stipuleze informatia ca casa de muzica din Rusia - Black Star, ar fi dat faliment. Reteaua scrie ca Black Star a dat faliment, iar la moment reduc masiv numarul de angajati, acestia ar cere ca lucratorii  sa scrie o cerere de demisie din cauza platii banesti.

Zilele acestea, presa a publicat mai multe zvonuri despre falimentul Black Star. Conform unor surse, angajatii sunt obligati sa accepte salariul extrem de redus sau sa paraseasca de buna voie casa de discuri.

Contactat de presa ruseasca, directorul general al casei de discuri Pavel Kuryanov, alias Pashu a spus ca toate acestea sunt o minciuna si continua sa lucreze deocamdata in regim normal.

In prima cand a inceput razboiul din Ucraina si-a pregatit bagajul! Cum jurnalista Ana Smolnitchi ii ajuta pe refugiati: „Sunt recunoscatoare ca exista militari rusi care se ratacesc prin paduri, irosesc combustibilul ca sa nu ajunga la destinatie” - VIDEO

„Este o prostie totala. Nu demitem pe nimeni, vom continua sa muncim cum am facut-o si pana acum. Cheltuielile au fost usor reduse in situatia actuala. Cei care scriu acest lucru sunt niste aberanti.” ,a comunicat el. 

Pashu a precizat ca este foarte revoltat ca jurnalistii nu au verificat de doua ori informatiile primite. In plus, a adaugat el, in situatia actuala compania se confrunta cu un stres. Dar, potrivit producatorului, aceste informatii sunt publicate numai pentru a-si bate joc nu numai de el, ci si de imaginea lui, precum si de toti antreprenorii din tara.

Ce spune Tina Kandelaki despre jurnalista care a protestat in direct impotriva razboiului declansat de Putin: „Cine a ajutat-o ​​pe ea sa faca acest lucru?”

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie