11.10.2022
Prima sedinta foto in 5! Katy Black a publicat cateva fotografii adorabile alaturi de sotul sau si cei trei fii - FOTO

Pe data de 16 septembrie 2022, Katy Black a devenit mama pentru a treia oara. Tanara mamica a adus pe lume un baiat pe nume Luca.

La aproape o luna de la nasterea celui de-al treilea fiu, Katy impreuna cu sotul sau Cristian Cebotari au decis sa organizaze o sedinta foto.

Ham-ham, la puterea a 7-a! Catelusa reporterului stirilor PRO TV a adus pe lume 7 pui. Vezi cum e sa-ti imparti locuinta cu aceste pufosenii. Mihaela Tabarcea: „De cand ii avem pe ei vin toti prietenii la noi sa-i vada” - VIDEO

Toti membrii familiei au decis sa se asorteze, astfel, acestia au purtat camasi si maiouri albe. Imaginile atrang instant atentia datorita zambetelor de pe chipurile celor cinci.

A asteptat acest moment mai mult de 15 ani! Doina Sulac a recunoscut ca si-ar dori sa devina din nou mama: „Poate in curand mai apar si alti membri in familia noastra” - VIDEO

In doar cateva ore fotografiile au reusit deja sa adune peste 20 de mii de aprecieri din partea internautilor.

„Ce familie frumoasa! Domnul sa va dea sanatate si putere sai cresteti.”, „Atat de frumosi!”, „Ce imagine frumoasa, un tablou ce emana atata dragoste si fericire.”, „O familie frumoasa.Multa sanatate si bucurii.”, au scris cativa urmaritori virtuali in sectiunea de comentarii a pozelor.

Katy s-a nascut la data de 3 martie, 1999. Este una dintre cele mai populare bloggerite din Moldova. A devenit cunoscuta inca din 2015, atunci cand publica adesea filmulete amuzante impreuna cu fratele sau Ilie, pe canalul ei de Youtube. La moment tanara se bucura de peste 330 de mii de abonati pe Youtube si 420 de mii de urmaritori pe Instagram.

Inca un vis a devenit realitate! Tatiana si Ilie Maxian au vizitat una dintre cele mai romantice locatii turistice din lume. Vezi unde se afla acum cuplul - FOTO/VIDEO

Katy este casatorita din august 2018 cu antrenorul Cristian Cebotari. Cei doi au impreuna trei fii.

Articole din aceeasi categorie