19.02.2021
Vedeta show-ului Holostyak, care a lovit mortal un pieton fiind la volanul unui Gelandewagen, si-a sarbatorit cu fast ziua de nastere

Vedeta show-ului Holostyak, Viktoria Korotkova, care a lovit mortal unu pieton fiind la volanul unui Gelik, si-a sarbatorit cu fast cea de-a 26-a zi de nastere 

 

Rusoaica a disparut o perioada de pe retelele de socializare dupa scandalul cu accidentul pe care l-a provocat la Moscova, in aceasta toamna.

Acum patru luni, in urma accidentului, tanara s-a ales cu o comotie si o sperietura, iar barbatul, pe care Victoria l-a lovit a murit din cauza ranilor primite. Prietenii modelului i-au srait in aparare pe retelele de socializare si au lansat un flashmob #VikaNeVinovna. Vedetele si-au explicat pozitia prin faptul ca barbatul care a fost lovit Alexander Novikov, traversa drumul neregulamentar. Potrivit prietenilor de pe Instagram, ea conducea automobilul cu viteza admisa si nu a observat barbatul care a fugit pe carosabil.

Victoria Korotkova si-a inchis conturile de pe retele si a disparut. Nimeni nu stia unde si cu cine era, cu exceptia prietenilor apropiati. Recent, tanara a fost vazuta la ziua de nastere a Anastasiei Reshetova, care a sarbatorit intr-un restaurant, unde i-a invitat doar pe cei mai dragi inimii sale.

Dar la petrecerea sa, bloggerul a fost surprinsa de paparazzi. Intr-un restaurant din Moscova, modelul a fost observat in compania catorva prieteni.

Dupa petrecere care s-a incheiat la ora 1:00 dimineata, Victoria a plecat acasa cu masina. A coborat din automobil impreuna cu soferul, care a ajutat-o ​​pe fata sa aduca toate cadourile: pungile cu haine de marca si cosuri uriase de flori. Vedeta show-ului Holostyak era imbracata intr-o haina de piele neagra si pantofi cu toc inalt. Ea continua sa se ascunda de viata publica si nu da indicii ca sa revina la retelele sociale.

Articole din aceeasi categorie