19.02.2021
Milionarul de 63 de ani, care detine Statuia Libertatii, este casatorit cu o romanca de 30 de ani. Cei doi vor deveni inca o data parinti

Iasmina Milutinovici-Hill, din Timisoara, traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de sotul sau, un american cu 30 de ani de mai in varsta decat ea. 

Citeste si :  Pleaca din Germania si se muta in Dubai, dar fara sotul sau. Doinela Cecan, hair stylist: „Eu sunt persoana care iubeste schimbarea, iubesc tarile noi”

Acum mai multi ani, povestea de dragoste dintre timisoreanca Iasmina, azi in varsta de 30 de ani, si milionarul in varsta de 63 de ani, a facut inconjurul lumii. 

Detaliul care le-a atras atentia tuturor e ca barbatul milionar provine dintr-o familie extrem de influenta si care are in proprietate, printre altele, chiar Statuia Libertatii.

Potrivit Click.ro, Iasmina sustine ca varsta nu a reprezentat niciodata un impediment in relatia lor: „Varsta nu a fost niciodata o problema, pentru ca eu am mai avut relatii cu barbati mai mari. Tinerii sunt plictisitori!”  In schimb se pare ca parintii ei  – tatal este inginer constructor, iar mama lucreaza in domeniul IT la Ministerul Apararii Nationale din Timisoara, nu au fost prea incantati. „Parintilor mei le-a fost greu sa-l accepte pe Brad si initial au sperat ca nu e nimic serios. Dar dupa ce au trecut cativa ani si au ajuns sa-l cunoasca si-au dat seama ce fiinta uimitoare e”

In vara lui 2018 cei doi s-au casatorit la Rainbow Room, din celebrul bloc-turn 30 Rockefeller Plaza din New York. Evident, au organizat o nunta plina de fast, ca in povesti. 

La doar cateva luni au devenit parinti, asa ca fericirea a fost si mai mare pentru ei. Pozele cu Iasmina, Bradford si baiatul lor pe nume Michael James in varsta de 2 ani azi, ii prezinta ca pe niste parinti foarte implicati, care nu isi afiseaza luxul in care traiesc, ci se bucura de familie. 

Acum, Iasmina Milutinovici-Hill si cel care i-a devenit sot, Bradford Aaron Hill, se pregatesc sa devina parinti a doua oara. Iasmina a facut anuntul chiar pe pagina ei de Facebook, unde a scris:

„Mica noastra familie devine mai mare. Inimile noastre sunt pline de bucurie si recunostinta.”

Citeste si :  Adela Popescu, cea mai frumoasa declaratie de dragoste pentru sotul ei. Mesajul a devenit viral pe Internet
Articole din aceeasi categorie