28.10.2022
Mesajele transmise de Paula Seling dupa aparitia stirii ca ar fi divortat in secret

Vestea ca Paula Seling ar fi divortat i-a luat prin surprindere pe fanii artistei.

Vestea ca Paula Seling ar fi divortat i-a luat prin surprindere pe fanii artistei, mai ales ca aceasta era casatorita de 17 ani cu Radu Bucura, cel care i-a fost si manager o lunga perioada de timp si care s-a ocupat de activitatea artistica si concertele vedetei.

Momentan, nici Paula Seling si nici Radu Bucura nu au confirmat faptul ca s-au despartit, totul pornind de la un interviu recent in care cantareata a dezvaluit ca acum nu mai colaboreaza pe plan profesional cu Bucura si are un alt manager.

Cantareata a transmis mai multe mesaje fanilor prin intermediul retelelor de socializare, preferand sa se concentreze pe aspectul profesional al vietii ei si promovand concertele pe care le are in urmatoarea perioada.

„Dupa o zi de repetitii, intalniri si o gramada de planuri, o binemeritata baie fierbinte e tot ce imi doresc! O seara minunata, tuturor! Nu uitati, 3 Noiembrie Palatul National „Nicolae Sulac” Chisinau, concert aniversar 25 de ani de cariera! Noapte frumoasa, calda, instelata! Va iubesc!”, a scris Paula Seling pe contul ei de Instagram.

Nicole Kidman, imagine rara alaturi de sotul ei, in ziua in care muzicianul a implinit 55 de ani. Cei doi sunt la fel de indragostiti - FOTO

Artista a dezvaluit ca se afla in Chisinau unde va avea loc concertul special care marcheaza cei 25 de ani de cariera, urmand a avea invitati speciali precum Monica Anghel sau Marcel Pavel.

„Ganduri, pregatiri, nerabdare si imensa recunostinta. Va astept cu drag”., a mai scris Paula Seling.

Paula Seling s-ar fi despartit de sot dupa o casnicie de 17 ani

Intr-un interviu acordat recent publicatiei Click, noul responsabil cu activitatea pe care o are Paula Seling, ar fi confirmat si faptul ca aceasta a divortat de Radu Bucura.

Noul manager al Paulei Seling: „Buna ziua. Radu nu se mai ocupa de activitatea profesionala a Paulei Seling”
Reporter: „Dar cine se ocupa, dvs. sunteti noul manager?”
Noul manager al Paulei Seling: „Da, eu ma ocup acum”
Reporter: „Cum va numiti?”
Noul manager al Paulei Seling: „Cristian Stan”
Reporter: „Practic, de la divort, Radu nu se mai ocupa de Paula Seling, corect?”
Noul manager al Paulei Seling: „Da, este adevarat, corect”, a fost conversatia pe care noul manager al artistei a avut-o cu unul dintre reporterii de la Click.

Radu Bucura a confirmat ca nu mai colaboreaza profesional cu Paula Seling

Tot pentru aceeasi publicatie, Radu Bucura a confirmat faptul ca nu mai colaboreaza cu Paula Seling, dar nu a dorit sa faca niciun fel de comentariu cu privire la relatia personala pe care o are in acest moment cu artista.

„Frumoasa atat la chip, cat si la suflet!” Xenia Deli a implinit 33 de ani! Vezi cum si-a inceput modelul aceasta zi speciala - FOTO

„Da, este adevarat, nu ma mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupa de concerte si tot ce este nevoie. Gasiti numarul lui pe site, puteti sa sunati acolo sa aflati tot ce aveti nevoie cu privire la activitatea profesionala a Paulei. In rest, nu sunt interesat sa comentez alte detalii, nu o sa discut viata personala, detaliile din viata privata raman private”, a marturisit Radu Bucura.

Articole din aceeasi categorie