29.06.2022
Adela Popescu, criticata pe social media. Care este motivul

Adela Popescu a primit pe contul personal de Instagram un comentariu in care este criticata pentru aparitiile din cadrul emisiunii „Vorbeste Lumea” de la PRO TV, pe care o prezinta alaturi de Andrei Lacatus, sau Shurubel, asa cum este cunoscut publicului larg, si de Bogdan Ciudoiu.

Prin intermediul unei postari publicate pe retelele de socializare, Adela Popescu a transmis un mesaj prin intermediul caruia isi exprima recunostinta pentru meseria ei de acum. Mesajul prezentatoarei a fost insotit de o serie de imagini cu tinutele pe care le-a purtat in ultima vreme in cadrul emisiunii de la PRO TV.

„Escrocul de pe Tinder” a apelat dupa ajutor la moldoveanca Daria Radionova. Ce suma de bani i-a cerut barbatul: „Inamicii sunt dupa mine” - VIDEO

„Ma uit cu foarte mare drag la fotografiile pe care le-am postat acum. Mi se pare noroc chior sa pot sa mai simt, inca atat de tare, ca sunt extrem de norocoasa sa fac ceea ce fac. Sunt dese momentele cand mintea imi fuge departe si sunt absenta, superficiala, blazata, dar si mai dese cele in care sunt fericita si recunoscatoare pentru cea mai frumoasa meserie, cel mai frumos loc, cea mai minunata echipa. 

E amazing ceea ce traim! Sa nu uitam, colegi, sa nu uitam! Si cand te gandesti ca voiam doar sa va arat tinutele din ultima vreme”, a fost mesajul publicat de Adela Popescu pe Instagram.

Familia regala britanica, in mijlocul unui nou scandal. Printul Charles ar fi primit 3 milioane de euro in numerar de la un sheikh din Qatar

Insa, la aceasta postare, Adela Popescu a fost criticata de catre o persoana pentru aparitiile ei din emisiunea de la PRO TV.

„Adela, imi pare rau sa-ti spun, dar sa stii ca esti foarte frumoasa, poate si desteapta, nu stiu, sa stii ca emisiunea pe care o moderezi nu o urmaresc, motivul principal fiind tu. Exista o contradictie intre ceea ce esti si ceea ce vrei sa pari ca esti”, se arata in comentariul primit de vedeta. 

Lady Gaga, platita regeste la nunta unui miliardar. Cat ar fi luat pentru recitalul sustinut intr-o vila de pe malul Lacului Como

Cu toate astea, au fost si cativa urmaritori care au complimentat-o pentru aparitiile ei. „Super tinute”, „Pentru mine esti foarte simpatica si dai bine pe tv”, „Esti desteapta, spontana, frumoasa, vesela”, „Superba”, „Esti autentica”, „Ma inclin in fata faptului ca esti recunoscatoare pentru ce traiesti”, sunt cateva dintre comentariile primite de Adela Popescu pe Instagram. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie