27.03.2024
Ce reactie a avut fostul iubit al Irinei Rimes cand a auzit piesa „Nu stii tu sa fii barbat”

Irina Rimes si-a castigat reputatia prin timbrul sau vocal puternic si prin piesele sensibile pe care le-a lansat de-a lungul carierei sale. Multe dintre compozitiile sale au fost inspirate din experientele personale, iar „Nu stii tu sa fii barbat” nu face exceptie. Talentata cantareata a sustinut ca aceasta piesa profunda a luat nastere dintr-o dezamagire in dragoste si a dezvaluit si care a fost reactia fostului ei iubit atunci cand a auzit-o.

Artista a dezvaluit ca a scris aceasta melodie in doar 10 minute, in timp ce se afla in masina alaturi de fostul ei partener.

In ciuda rapiditatii cu care a fost creata, piesa poarta in ea o incarcatura emotionala puternica. „Nu stii tu sa fii barbat” a fost lansata ca un gest de „razbunare” fata de fostul ei partener, iar versurile reflecta durerea si frustrarea pe care artista le-a simtit in timpul relatiei.

„Am avut un baiat pe care l-am iubit foarte tare si mi-a spus sau a facut un gest urat. M-am suparat foarte tare si am scris piesa asta ca un fel de razbunare. El mi-a zis ca sunt prea buna si ca certurile cu mine nu au nicio consecinta. Pe urma am scos piesa asta si el mi-a zis ca e cea mai mare palma peste fata. A fost un incident, un caz particular. M-am suparat eu in momentul ala, dar cred ca toti avem momente in care suntem si destepti, si prosti”, a povestit Irina la matinalul Digi FM.

Pofta de dulce! De ce apare, dar si cum poti scapa de ea, iti explica nutritionista Corina Dascalu - VIDEO

Cea mai cunoscuta relatie pe care a avut Irina Rimes a fost cea cu artistul Killa Fonic. Cei doi au format un cuplu in 2017 si au lansat o multime de melodii impreuna. Desi s-au iubit profund, relatia lor s-a incheiat. La un concert sustinut recent intr-un club din Bucuresti, artistul a observat ca cineva tine in mana un balon rosu, simbolul prin care fostii parteneri isi aminteau unul de altul dupa despartire, si a rabufnit.

„N-am niciun balon, Irina este maritata(…). Am zis asta la doua concerte, a doua zi pe TikTok lumea vorbea opusul. Eu sunt sigur acum, oricat de beti am fi, ca intelegeti, da? Relatia aia s-a terminat in 2017, a fost atunci, acum suntem in alt an”, a spus Killa Fonic, in cadrul concertului.

Semnificatia secreta a puloverului cu dungi purtat de Kate Middleton in clipul in care a anuntat ca are cancer. Nu a fost ales la intamplare

Articole din aceeasi categorie