27.03.2024
Semnificatia secreta a puloverului cu dungi purtat de Kate Middleton in clipul in care a anuntat ca are cancer. Nu a fost ales la intamplare

Puloverul simplu, cu dungi albe si negre, pe care Kate Middleton l-a purtat in emotionatul clip in care a anuntat ca are cancer nu a fost ales la intamplare. Expertii spun ca acesta are o semnificatie speciala.

Kate, in varsta de 42 de ani, a imbracat puloverul discret cu dungi pentru inregistrarea de saptamana trecuta, in care a anuntat ca a fost diagnosticata cu aceasta boala, pentru a transmite un mesaj.

Expertii regali sunt de parere ca Printesa de Wales a vrut sa transmita faptul ca este o persoana normala, care oricare alta, mama care se ocupa de copiii sai, sotie, dar si gospodina, pe langa faptul ca este viitoarea regina.

Mama a trei copii, Kate a mai purtat acest articol vestimentar in vremuri mai fericite, inclusiv in mai 2019 pentru o excursie la St Andrews, iar in aprilie anul trecut a fost fotografiata purtandu-l intr-o fotografie oficiala cu printul Louis care se distreaza intr-o roaba in Norfolk.

Cleopatra Stratan - destainuiri in mediul online: „M-am interesat si de operatie, insa peste tot mi s-a spus ca sansele de vindecare la ceea ce am nu sunt” - FOTO

Puloverul din casmir 100% costa 650 de lire sterline si este de la brandul de top Erdem. Un jurnalist a declarat ca puloverul ii confera lui Kate "un look de zi cu zi", crucial pentru povestea pe care intentiona sa o impartaseasca.

„Intr-adevar, alegand acest look de zi cu zi, printesa a reamintit natiunii ca nu este doar „a noastra”, ci si „a lor”, o femeie cu o viata privata ale carei prioritati trebuie sa fie sotul si copiii, parintii si fratii ei, pana cand recuperarea ei este completa", a scris Sarah Oliver in Mail on Sunday.

Detaliul pe care nimeni nu l-a observat in clipul lui Kate Middleton. Gestul secret, observat de un expert in limbaj: „Este aproape imposibil sa privesti”

Ea a adaugat: „Pe o banca in parc, in blugi si foarte putin machiata, cu parul ei lung desfacut, sublinia faptul ca cancerul nu respecta viata ei privilegiata. Si ne cerea intelegerea de care are nevoie pentru a lupta impotriva lui in intimitate.

Uneori, ea nu este o printesa, ci o mama care isi duce copiii la scoala, o sotie si o gospodina. Acesta este mesajul pe care Kate l-a transmis atunci cand si-a dezvaluit diagnosticul de cancer intr-un pulover cu dungi”.

Articole din aceeasi categorie