24.08.2022
Ce parere are Ksenia Borodina despre noua iubita a fostului sau sot: „O adolescenta care se culca cu un barbat casatorit atunci cand avea 16 ani” - FOTO

Dupa divortul de Ksenia Borodina, Kurban Omarov nu a pierdut timpul in zadar si aproape deodata a inceput o noua relatie. Dupa un an de relatie, cuplul s-a despartit, insa omul de afaceri a inteles ca nu poate fara iubita lui si o implora pe tanara sa se intoarca la el. 

Pe pagina sa oficiala, Kurban Omarov, in varsta de 41 de ani, a publicat o imagine cu fosta sa iubita, Valeria, si a scris: „Nu pot fara tine. Toti au vazut cat de mult eu ma straduiam sa te uit. Insa nu am putut!”. 

Alla Pugacheva a fost surprinsa in compania Laimei Vaikule la Riga. Internautii sunt ingrijorati de faptul ca Primadonna a slabit foarte mult - FOTO

Blonda cu ochi albastri i-a curerit imediat pe urmaritorii lui Omarov si multi chiar au remarcat ca ea si Theona, fiica lui Kurban si Ksenia, se aseamana izbitor la infatisare. 

Acest lucru l-au remarcat si urmaritorii Kseniei, care au inceput sa-i inundeze retelele sale sociale cu fotografii in care o compara pe fiica sa cu iubita lui Omarov. Prezentatoarea insa nu a putut rabda mult o asemenea presiune din partea internautilor si a spus tot ce crede despre noua iubita a fostului sau sot. 

Yana Rudkovskaya l-a luat in deradere pe fostul sot al Kseniei Borodina: „Fata ducea totul pe umerii sai” - FOTO

„Nu inteleg de ce eu primesc aceste prostii deja a doua zi consecutiv. Puteti sa nu mai faceti asta? Cum poate sa-i vina in minte asa ceva unui om psihic sanatos? Pe cine voi comparati? O adolescenta care se culca cu un barbat casatorit atunci cand avea 16 ani si copilul meu? Eu imi cresc copiii intr-un mediu total diferit, Slava Domnului. Si lasati-ma in pace cu prostiile astea!”, a scris Ksenia. 

Apropo, recent Kurban s-a plans ca lui nu i se permite sa isi vada fiica. Dupa divort, el petrece din ce in ce mai putin timp cu fata sa. „Aceasta fotografie a fost facuta cu exact o saptamana in urma, cu o zi inainte de plecarea ei. Nu va pot spune de ce eu nu o public aici pe Theona. Acest lucru este personal. 

Fotogafie rara de ziua fiului sau! Vezi ce imagine emotionanta a publicat Sofia Rotaru alaturi de Ruslan Evdokimenkode - FOTO

Astept ca ea sa creasca, ca sa pot fi alaturi de ea toata viata! Dar acest lucru nu inseamna ca acum e fara atentia mea. Cand Omar avea sase ani, nici pe el nu il vedeam des. Copiii mei sunt tot ce am mai scump. Totul va fi la timpul lui”, a scris el. 

Articole din aceeasi categorie