24.08.2022
Alla Pugacheva a fost surprinsa in compania Laimei Vaikule la Riga. Internautii sunt ingrijorati de faptul ca Primadonna a slabit foarte mult - FOTO

Cantareata pop sovietica si letona, in varsta de 68 de ani, Laima Vaikule, a aparut pe strazile din Riga alaturi de prietena sa apropiata, artista rusa Alla Pugacheva, in varsta de 73 de ani. Imaginile cu cele doua vedete care se plimbau au aparut imediat pe retelele sociale, inclusiv pe canalul de Telegram, „Nemalahov”.

Ambele celebritati au atras toata atentia trecatorilor asupra lor. Laima Vaikule, care era intr-un costum galben, si-a uimit placut fanii cu o tunsoare scurta, dar si cu faptul ca, vizibil, arata mult mai bine. 

Fotogafie rara de ziua fiului sau! Vezi ce imagine emotionanta a publicat Sofia Rotaru alaturi de Ruslan Evdokimenkode - FOTO

Iar Pugacheva, dimpotriva, pare ca a slabit mult. Se pare ca Primadonna a incercat sa ramana nerecunoscuta in multime, aruncandu-si o gluga peste cap. Pentru plimbare, Alla Borisovna a ales o rochie de un albastru inchis cu o curea, o pereche de pantofi argintii si o geanta de aceeasi nuanta. 

Yana Rudkovskaya l-a luat in deradere pe fostul sot al Kseniei Borodina: „Fata ducea totul pe umerii sai” - FOTO

Din luna iulie, Pugacheva locuieste la Jurmala, in apropiere de prietena sa, Laima Vaikule. Vedetele au venit la Riga pentru a merge la premiera unei noi productii a lui Kirill Serebrennikov. 

Maxim Galkin nu a fost surprins langa artiste. Acum el este in turneu la Varsovia. 

Sursa FOTO: Telegram/Nemalahov

Articole din aceeasi categorie