01.07.2022
Ce parere are Catalin Botezatu despre Dana Budeanu: „Ma uit singur si…”

Ce parere are Catalin Botezatu despre Dana Budeanu. Celebrul designer si-a format deja o parere despre creatoarea de moda. Chiar daca este destul de controversata in spatiul public, Catalin Botezatu are o admiratie profunda pentru Dana Budeanu, despre care are numai cuvinte de lauda. Iata ce declaratii a facut designerul!

Catalin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuti creatori de moda de la noi, dar si la nivel international. Vedeta a stiut mereu cum sa-si traiasca viata si cum sa fie inconjurat de cele mai frumoase femei. Dupa experienta de viata pe care a acumulat-o pana la varsta de 55 de ani, stie deja ce calitati cauta la o femeie si le recunoaste imediat. 

Dakota Johnson a vorbit sincer despre filmarile „Fifty Shades of Grey”: „Daca as fi stiut din timp ce ma asteapta, nu cred ca as fi acceptat acest rol”

Invitat acum ceva timp la podcastul lui Catalin Maruta de pe YouTube, designerul a facut cateva dezvaluiri, insa nu despre orice subiect, ci despre insasi creatoarea de moda, Dana Budeanu, care a devenit destul de controversata in spatiul public. 

Catalin Botezatu a fost invitat, acum ceva timp, in podcastul lui Catalin Maruta, de pe YouTube. In tot acel timp, celebrul designer a vorbit despre viata sa personala si profesionala. Cand a venit vorba despre Dana Budeanu, vedeta nu a ezitat sa-si spuna parerea, una buna de altfel. Catalin Botezatu o apreciaza profund si are un mare respect pentru creatoarea de moda.

Dana Budeanu era deja cunoscuta in spatiul public, pe vremea cand prezenta rubrica de verdicte in moda in emisiunea Vorbeste lumea, de la PRO TV. Apoi, s-a mutat in mediul online, mai exact pe YouTube, unde si-a continuat aceeasi rubrica, insa a mai adaugat si partea in care vorbea despre Ametite si Mafioti. Mai exact, subiectul de discutie era despre acele persoane, barbati sau femei, care nu se incadreaza in anumite standarde sau le urmeaza pe cele gresite. Catalin Botezatu a povestit, la podcast, ca urmareste filmuletele postate de Dana Budeanu si, chiar daca in unele exagereaza, el recunoaste ca se amuza foarte tare la majoritatea dintre ele: „Ma uit singur si rad ca prostul”, a spus el. 

Dezvaluiri neasteptate la aproape o luna de la Jubileul de Platina al Reginei. Cum a decurs intalnirea dintre printul Charles si nepoti

„Dana e altceva, e categoria grea. E o femeie adevarata, asumata, desteapta, cu vorbele la ea tot timpul. Tot respectul. Chiar daca uneori deranjeaza, nu-i pasa”, a mai continuat Catalin Botezatu. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie