02.07.2022
Ce o deranjeaza pe Andra la Catalin Maruta. Ce a spus despre sotul ei, in direct: „Vreau sa fiu binedispusa, ca sa nu ma enervez. Stii cum e?”

Andra si Catalin Maruta formeaza unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul romanesc. Cei doi sunt impreuna de multi ani si au doi copii minunati, David si Eva. Recent, artista a dezvaluit un lucru neasteptat despre sotul ei, in direct. Andra a spus ce o enerveaza cel mai tare la Maruta.

Catalin si Andra Maruta sunt impreuna de 16 ani si casatoriti de 14 ani. Cei doi au impreuna doi copii care ii implinesc. Sotii Maruta se iubesc la fel ca in prima zi, iar ca in orice cuplu, exista momente deranjante care ii streseaza la partener. Andra a dezvaluit ce o sacaie cel mai mult atunci cand vine vorba despre sotul ei.

Andra a fost invitata in emisiunea lui Catalin Maruta unde a fost provocata sa raspunda la cateva intrebari despre sotul ei. La un moment dat, artista a facut dezvaluiri nebanuite despre prezentatorul tv.

Sa mergi intr-o vacanta cu copii mici nu e atat de usor! Vezi ce sfaturi ne ofera Tatiana Maxian in cazul in care intentionam sa mergem la odihna impreuna cu cei mici - VIDEO

Andra si Catalin Maruta traiesc o poveste de dragoste minunata. Cei doi si-au construit o familie frumoasa, fiind unul dintre cele mai indragite cupluri din showbiz. Recent, artista a fost invitata in emisiunea moderata chiar de sotul ei, unde a facut dezvaluiri surprinzatoare. Cantareata a lansat piesa Bine, bine, motiv pentru care a vrut sa o prezinte si in emisiunea lui Catalin Maruta. Cei doi soti au fost supusi unui test. Pentru a afla cat de bine se cunosc, ei trebuiau sa aleaga cate un biletel cu intrebari si sa scrie raspunsul pe o hartie. In momentul in care Andra a fost intrebata cat petrece sotul ei pe telefon, a marturisit ca acest obicei o enerveaza foarte tare la Catalin.

„Ce faceti? De ce? Vreau sa fiu binedispusa, ca sa nu ma enervez. Stii cum e? Eu de curand mi-am pus un aparat, niste gutiere, pe care nu le port tot timpul, desi ar trebui sa le port 22 de ore din 24. Ei, atata sta el pe telefon. Cat ar trebui sa port eu aparatul”, a declarat Andra.

Andra si Catalin Maruta au reusit sa isi cladeasca impreuna un camin. Au doi copii minunati care ii implinesc de fiecare data. Cu toate astea, multa lume este curioasa sa afle care este secretul casnicie dintre cei doi. Andra a marturisit ca are incredere in partenerul ei si se poate baza intotdeauna pe el.

Ce parere are Catalin Botezatu despre Dana Budeanu: „Ma uit singur si…”

„Am avut mai mult momente frumoase decat dificile, din moment ce suntem astazi aici, impreuna, tinandu-ne de mana, la 14 ani de la casatorie si la 16 ani de cand ne-am indragostit unul de celalalt.Este important ca ne declaram dragostea des, mai important este sa ne si aratam sentimentele prin gesturi multe. Nu stiu ce momente au fost dificile pentru ca, fiind cu Catalin alaturi, orice provocare mi s-a parut usor de depasit”, a marturisit Andra.

In urma cu ceva timp, cantareata a anuntat ca dupa 14 ani de casatorie cu Catalin Maruta ea e decisa sa isi reinnoiasca juramintele de iubire. La marele eveniment vor participat si copiii lor, David si Eva. Andra a fost ceruta in casatorie in Italia, in Venetia.

Lindsay Lohan s-a casatorit in taina cu iubitul sau Bader Shammas? Artista a publicat o imagine pe retelele sociale si a scris un mesaj misterios: „Sunt cea mai norocoasa femeie din lume...” - FOTO

„Catalin e foarte romantic. In Venetia mi-a oferit inelul de logodna. Intr-un magazin de mobila mi-a zis ce-ar fi sa ne casatorim?. Si apoi a fost o cerere la Campia Turzii. Am zis Da la fiecare cerere de-a lui. Mi-a placut ca m-a cerut de mai multe ori.La Venetia i-am zis ca vreau sa ne reinnoim juramintele ca-n filme, copiii nostri vor fi de fata si va fi ceva important pentru noi pentru ca sunt si ei alaturi si se vor bucura si ei de dragostea noastra”, a povestit Andra la Pro FM.

Articole din aceeasi categorie