10.03.2022
Vedeta din serialul „Supernatural”, Misha Collins s-a adresat in limba rusa tuturor oamenilor din Rusia: „Ni se rup inimile pentru Ucraina” - VIDEO

Actorul american Misha Collins (Dmitry Collins) a inregistrat un mesaj video pentru fanii sai din Rusia. El a postat videoclipul pe contul personal de Instagram.

„Toata lumea stie ca majoritatea oamenilor din Rusia nu doresc acest razboi. Insa, sa incerci sa faci ceva in Rusia este din ce in ce mai complicat. Cenzura lui Putin a blocat acum Facebook si alte site-uri pe care rusii le pot folosi pentru a protesta. Prietenii mei dragi, cu o minte stralucita, au creat acest software „Lantern”, pentru a oferi tuturor acces la Internet, chiar si persoanelor care traiesc sub regimuri represive. 

Sute de milioane de oameni din intreaga lume il folosesc deja. Rusii care descarca acest software vor avea acces deplin la tot ce este de pe Internet, indiferent de ceea ce face guvernul rus. Va rugam sa impartasiti tuturor celor pe care ii cunoasteti”, a spus actorul. 

Intr-o viata - doua razboaie! Povestea unei femei din Ucraina, care a trait pe timpul celui de-al doilea razboi mondial, iar acum retraieste aceleasi momente: „Niciodata nu am facut diferenta dintre Ucraina si Rusia, credeam ca asta e aceeasi tara si acelasi popor” - VIDEO

De asemenea, actorul a mai postat o imagine, unde a scris: „Ucraina, ni se rup inimile pentru tine. Lumea incearca din toate puterile sa aduca pacea si autonomia poporului ucrainean”. 

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie