29.07.2022
Tinuta perfecta pentru plimbarile de vara! Angelina Jolie - intr-un costum lejer din matase - FOTO

Angelina Jolie este una dintre cele mai stilate vedete ale Hollywood-ului. Aceasta a aparut in pozele paparazzilor intr-un costum „Valentino”. 

Vedeta a optat pentru un look comod format dintr-o pereche de pantaloni si o camasa maro, din matase care la prima vedete seamana izbitor de mult cu o pijama.

De asemenea, Jolie a ales sa poarte si legendarii ochelari „aviator” cu margini aurii si slapi de piele „Valentino”. Actrita a abordat un stil perfect pentru calatoria sa de afaceri.

Madonna a recunoscut care este preferatul ei oras si de ce: „Pot admira la nesfarsit cladirile inalte, cerul si sobolanii”

Totodaota, fiul ei Pax a purtat un tricou gri, blugi cu croi drept, o jacheta si o sapca neagra de baseball.

Angelina Jolie este o actrita si regizoare de film americana, laureata a unui Premiu Oscar, trei Premii Globul de Aur si doua Screen Actors Guild Awards. A fost numita de catre Forbes cea mai bine platita actrita de la Hollywood in 2009, 2011, si 2013. Viata ei fiind pentru moment una din cele mai mediatizate.

Patrick Hanganu a devenit tata? Vezi imaginile prin care si-a uimit fanii din mediul online: „Da, ati inteles corect” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie