29.07.2022
Khloe Kardashian - in asteptarea celui de-al doilea copil. Fostul sot al acesteia, Lamar Odom a comentat vestea

Khloe Kardashian si Tristan Thompson sunt in asteptarea celui de-al doilea copil comun care va fi nascut de o mama surogat. „Confirmam ca True va avea in curand un frate care a fost conceput in noiembrie”, a recunoscut vedeta.

Fostul ei sot, Lamar Odom, de care a divortat in 2016, a vorbit pe aceasta tema. „Vor mai avea un copil? Ea ar tipa la mine pentru asta.”, a spus el.

Khloe si Lamar s-au casatorit in 2009 dupa o luna de relatie. Cuplul a fost urmarit de toata lumea la talk-show-ul „Life of the Kardashian Family”. 

Primele informatii despre viitoarea nunta a Valei Karnaval: „Nunta va fi in curand. Problema este ca...”

Vedeta TV si baschetbalistul au lansat chiar si un spin-off separat, dar l-au inchis rapid, deoarece Lamar nu a putut face fata vietii incarcate de pe platourile de filmare.

In 2013, cuplul s-a despartit din cauza dependentei de droguri si alcool a sportivului. Chiar si dupa divort, Khloe l-a ajutat pe Lamar sa faca fata dependentei sale si sa revina la viata normala. Intr-un interviu acordat revistei Daily Mail, Lamar a recunoscut ca inca o iubeste si ca si-ar dori sa se intoarca la ea.

Tinuta perfecta pentru plimbarile de vara! Angelina Jolie - intr-un costum lejer din matase - FOTO

In decembrie 2021, Khloe Kardashian a decis sa-si creasca de una singura fiica si viitorul fiu, totul dupa ce s-a aflat ca Tristan Thompson are un copil cu modelul Moralee Nichols.

Ar putea fi aceasta o sansa pentru Lamar de a fi din nou impreuna cu Khloe?

Articole din aceeasi categorie