09.11.2022
Jennifer Lopez si Ben Affleck au dat o petrecere caritabila la resedinta lor luxoasa din Bel Air

Este prima lor mare petrecere de cand au devenit sot si sotie. Celebrii Jennifer Lopez si Ben Affleck au imbinat utilul cu placutul.

Nu e un secret ca Ben Affleck este un impatimit al jocurilor de casino. Asadar a organizat o petrecere de poker in aer liber, unde si-a invitat prietenii amatori de joc, dar neaparat generosi.

A scapat cu viata in urma unei supradoze de droguri! Ce destainuiri a facut recent Eminem la „Rock and Roll Hall of Fame”: „Nu ar fi trebuit sa fiu aici in seara asta”

Nu este prima data cand Ben se organizeaza si joaca poker in scopuri caritabile. Un astfel de eveniment a fost organizat si in 2020, e adevarat actorul a jucat poker online, alaturi de Matt Damon, Adam Sandler si Tom Brady.

Credeati ca bunul lui prieten va lipsi de la o asa seara distractiva? Nici gand! Matt Damon si-a facut aparitia la petrecerea tinuta la resedinta din Bel Air a celebrului cuplu Bennifer.

Domeniul spectaculos este evaluat la 60 milioane de dolari, iar Jennifer Lopez locuieste aici din 2016. Diva si Ben Affleck au cautat intens o noua locuinta, insa nimic nu le-a facut cu ochiul. Asadar, la sfarsitul verii au renuntat la cautari si au decis sa mai ramana la superba resedinta a lui J Lo din Bel Air. Aceasta a fost totusi renovata.

Casa este foarte bine impartita, este formata din mai multe corpuri super generoase, spatioase, iar in mijloc troneaza o superba zona verde, dar si o piscina.

Amy Winehouse - steaua care s-a stins la doar 27 de ani! Cum a fost soarta talentatei interprete

In aceasta gradina interioara Jennifer Lopez si Ben Affleck au organizat evenimentul de poker caritabil.

In filmarile realizate cu drona, Jennifer Lopez a fost vazuta cum statea nedezlipita de sotul Ben Affleck. L-a cuprins cu bratul si i-a oferit tot sprijinul. Diva a imbracat o rochie lunga alba, dar si o haina de blana alba.

Ben este un fan inrait al jocului de poker si a jucat impotriva unor jucatori consacrati, precum Annie Duke si Amir Vahedi. Jennifer Lopez nu se da in vant dupa poker, dar a facut ce stie ea cel mai bine: si-a sprijinit sotul.

Articole din aceeasi categorie