09.11.2022
A fost desemnat cel mai sexy barbat in viata pentru anul 2022: "Mama mea va fi foarte fericita"

Chris Evans, actorul din "Captain America", a fost desemnat cel mai sexy barbat in viata, in anul 2022, de catre revista People.

Chris Evans, in varsta de 41 de ani, a primit titlul de cel mai sexy barbat in viata pentru anul 2022, dupa ce anul trecut, colegul sau de la Marvel, Paul Rudd, a luat impresionantul titlu.

Bunicul a fost cel care a crescut stirista din ea! De unde vine prezentatoarea stirilor PRO TV, Daniela Andreev: „Am avut o copilarie cu bune si mai putin bune. O copilarie marcata de „plecari””. INTERVIU

Intr-un interviu pentru "People", actorul a declarat ca titlul de cel mai sexy barbat in viata o va bucura cu siguranta pe mama sa, care este mandra de toate realizarile sale.

"Mama mea va fi atat de fericita. Este mandra de tot ceea ce fac, dar asta este ceva cu care se poate lauda cu adevarat".

Chiar daca sunt de 11 ani casatoriti, Marcel si Cornelia Stefanet stiu sa se suprinda unul pe altul cu cadouri deosebite. Vezi ce povestesc interpretii despre escapada lor la Barcelona - VIDEO

Cunoscut mai ales pentru rolul super-eroului Captain America, din franciza Avengers de la Marvel, Evans s-a bucurat de un succes deplin in ceea ce priveste cariera sa din ultimul deceniu. Numai in acest an a jucat in filmul Lightyear de la Pixar, Gray Man si a filmat trei productii noi, inclusiv Ghosted din 2023, pe care il si produce.

Ajuns la varsta de 41 de ani, Evans incearca sa creeze un echilibru sanatos intre viata profesionala si cea personala si sa petreaca cat mai mult timp posibil acasa si cu familia sa din Boston.

"Cand vine vorba de a cauta personajele pe care le joc, este mai degraba o problema legata de locul unde se filmeaza", spune el. "Sunt prea batran pentru a trai intr-o valiza timp de sase luni si m-am oprit intr-o faza mai placuta in care sunt fericit sa fiu acasa."

De asemenea, se gandeste mult mai mult la viitorul sau in afara carierei sale de actor, unul care include casatoria si paternitatea.

Rubrica "Cel mai sexy barbat in viata" a fost un eveniment anual al publicatiei "People" inca de la infiintarea premiului in 1985, ce l-a avit castigator pe Mel Gibson. Anul trecut a fost premiat Paul Rudd, in timp ce alti castigatori recenti sunt Michael B. Jordan, John Legend, Idris Elba si Blake Shelton.

Articole din aceeasi categorie