20.02.2021
Ca sa scape de chirie, un cuplu a cumparat un autobuz supraetajat si l-a transformat intr-o locuinta de vis

Cand Charlie MacVicar (26 de ani) si iubitul ei, Luke Walker (27 de ani), au decis sa se mute impreuna, au stiut ca nu vor sa se indatoreze la banca pentru un credit ipotecar si nici sa plateasca sume uriase pentru inchirierea unei locuinte.

Cei doi tineri si-au cumparat un autobuz supraetajat, pe care l-au transformat intr-o locuinta de vis. Traiesc in el din 2018 si spun ca este cel mai tare lucru pe care l-au facut vreodata. 

Autobuzul englezesc care le-a devenit casa a transportat calatori prin toata Londra. Tinerii au platit aproximativ 3500 de dolari pentru autobuz si 20.000 de dolari pentru renovare, scrie Insider.

Tatal lui Charlie detine mai multe terenuri in comitatul Essex, din Marea Britanie, asa ca tinerii si-au parcat locuinta pe roti in mijlocul naturii, intr-o oaza de verdeata. 

Emilian Cretu - la bratul unei brunete misterioase: „In sfarsit dorinta mamei va deveni realitate”

Autobuzul de 51 de metri patrati arata incredibil dupa renovare. La parter exista o bucatarie complet utilata, cu aragaz, cuptor cu microunde, chiuveta, frigider, masina de spalat si loc de luat masa.

Living-ul are soba pe lemne, doua banci, plus un spatiu mic pentru birou. Din cada montata in autobuz, Charlie admira cele mai frumoase apusuri de soare, dar si iazul care ii este “vecin”. “Cand locuiesti intr-un autobuz duci o viata destul de ciudata, deci e foarte posibil sa ai si doua capre”, a spus Charlie MacVicar si nu a glumit. Monty si Darwin se numesc cele doua animale care le tin companie tinerilor.

Mai multe poze cu interiorul autobuzului in galeria foto de mai jos

Autobuzul este conectat la electricitate, Wi-Fi si apa. “Nu simt ca ne lipseste nimic din autobuz, avem tot ceea ce ai avea si intr-o casa (...) Sincer, este cel mai tare lucru pe care l-am facut vreodata”, a mai spus Charlie.

A plecat in Egipt ca sa filmeze un videoclip, iar autobuzul in care se afla s-a rasturnat pe o sosea din Sharm el Sheikh. Declaratiile interpretului moldovean. Imagini de la fata locului

Cei doi indragostiti au renuntat la draperii si asta pentru ca iubesc lumina naturala si nici nu au vecini care sa traga cu ochiul. Luke si Charlie si-au facut si un cont de Instagram, unde posteaza imagini din locuinta lor de vis. 

Articole din aceeasi categorie