28.05.2024
Care este adevărul din spatele scandalului? Patric Hanganu a reacționat la „învinuirile” aduse de fosta iubită: „De ar ști internetul adevărul...” - FOTO

În urma postărilor fostei sale soții, Patric Hanganu a venit cu o reacție în mediul online, oferind detalii care ar putea schimba percepția asupra controversatului scandal.

Recent, fosta iubită a lui Patric Hanganu a făcut publică o imagine alături de un mesaj, prin care involuntar ar fi dat de înțeles că e vorba de interpret. Într-o postare pe rețelele sociale, ea a relatat: „Fiecare copil se naște cu doi părinți, dar ce e trist că doar unul dintre ei face toate sacrificiile...”.

Pășește „Pas cu pas” spre visele ei! Iuliana Beregoi a lansat un nou album - FOTO/VIDEO

Mai multe portaluri de știri au scris despre acest lucru, iar în acestă dimineață, Patric a venit cu o reacție, manționând: „De ar ști internetul adevărul, ar sări Ilon Mask în aer”.

Ba mai mult de atât acesta a făcut și un edit la imaginea în care apărea alături de fosta iubită.

Familia Stati se pregătește de vacanță! Ce destinație au ales de această dată: „E cea mai bună decizie” - FOTO

Scandalul dintre Patric Hanganu și fosta lui iubită a început în ianuarie 2024, când interpretul a ieșit în lacrimi pe online spunând că s-a despărțit de mama copilului său, iar acum aceasta nu îi permite să-și vadă copilul timp de 90 de zile.

Patric Hanganu este un interpret din Republica Moldova. S-a făcut cunoscut în showbiz după ce a uimit jurații prin vocea s-a inconfundabilă la show-ul „Românii au talent” și s-a calificat în etapa urmatoare a concursului. El se simte împlinit că povestea vieții sale a fost auzită peste tot, devenind acum mult mai puternic și cunoscut de toată lumea.

Articole din aceeasi categorie