14.09.2022
Regizorul Jean-Luc Godard s-a stins din viata! Afla care a fost motivul decesului sau: „Era epuizat...”

A devenit cunoscut ca regizorul de film franco-elvetian Jean-Luc Godard s-a stins din viata pe 13 septembrie, la varsta de 91 de ani. Recent, au aparut noi detalii despre decesul acestuia: sotia regizorului, Anne-Marie Mieville, a declarat pentru ziarul Liberation ca sotul ei a murit in urma eutanasiei.

Potrivit vaduvei „regizorul a murit in liniste, fiind inconjurat de oamenii sai dragi”, in casa sa de pe malul Lacului Geneva din comuna Role.Eutanasia este legala in Elvetia.

Britney Spears este acuzata din cauza ca a obijduit-o pe Christina Aguilera. Ce a spus vedeta in apararea ei - FOTO

„Nu era bolnav, era doar epuizat. Asa ca a decis sa puna capat la tot. A fost decizia lui si era important pentru el sa stie despre asta”, a adaugat una dintre rudele regizorului. Aceasta informatie a fost confirmata si de o sursa apropiata lui Godard.

Sophie Turner si Joe Jonas - prima aparitie publica dupa ce au devenit parinti pentru a doua oara. Vezi cat de bine arata actrita - FOTO

Cele mai cunoscute lucrari ale lui Godard sunt: „Masculin Feminin”, „Vivre sa vie”, „Breathless”, precum si „Gang of Outsiders” si „Le petit soldat”. In 2011, Godard a primit un premiu Oscar pentru contributia sa la dezvoltarea domeniului cinematografic.

Articole din aceeasi categorie