14.09.2022
Britney Spears este acuzata din cauza ca a obijduit-o pe Christina Aguilera. Ce a spus vedeta in apararea ei - FOTO

Nu este o zi in care Britney Spears sa nu fie implicata in vreun scandal. De aceasta data, accentul este pus pe o postare, pe care abonatii sai o considera obijduitoare. 

„Mi-am dat seama ca exista doar un singur mod de a arata slab - de a te inconjura cu oameni grasi”, a scris Britney. 

Leonardo DiCaprio si Gigi Hadid au fost surprinsi impreuna de catre paparazzi. Vezi cat de dragut comunicau cei doi - FOTO

Internautii au considerat ca interpreta a facut aluzie la rivala sa, Christina Aguilera si grupul ei de dans de rezerva. Se spune ca dupa aceasta declaratie de pe Instagram, de la Britney s-au dezabonat Paris Hilton, Selena Gomez si Donatela Versace, care nu demult au participat la nunta ei. Si, potrivit tabloidelor, insasi Aguilera s-a dezabonat de la Britney. 

Si, se pare ca Britney si-a dat seama ca a gresit si a inceput sa se justifice public. 

Miley Cyrus a fost data in judecata de un fotograf. Motivul este unul neasteptat

„Ceea ce am publicat este o proiectie a indoielii mele de sine cu care traiesc inca de cand parintii mei si mass media ma tratau nedrept. N-as obijdui niciodata pe nimeni, pentru ca stiu cum este”, a scris Britney pe Instagram. 

In plus, ea a mentionat: „Nu am incercat sa o fac de rusine pe Christina, este o femeie frumoasa si puternica, iar show-urile sale ma inspira”. 

Articole din aceeasi categorie