09.03.2022
Cameron Diaz s-a saturat de Hollywood: „Nu ma spal niciodata pe fata. Traiesc ca o salbatica” - FOTO

Cameron Diaz a fost la un moment dat una dintre cele mai vanate celebritati de la Hollywood, insa actrita a decis in urma cu aproape 10 ani sa paraseasca stralucirea si farmecul vietii de vedeta si sa se dedice unui trai simplu. 

Cameron Diaz a marturisit ca odata cu decizia de a lasa in urma cetatea Holywood-ului a  renuntat si la standardele de frumusete, care i-au fost impuse de-a lungul carierei. 

Cameron Diaz are acum 49 de ani si a marturisit in cadrul unui podcast difuzat de BBC ca se simte extraordinar de bine in pielea si ca se gandeste rar la aspectul ei fizic.

Una dintre cele mai controversate declaratii ale actritei a fost aceea ca nu se spala niciodata pe fata, in ciuda faptului ca detine o multime de produse de ingrijire personala.

„Este greu sa te uiti la tine si sa te judeci in functie de standardele impuse de altii si cred ca acesta este unul dintre cele mai mari schimbari din viata mea, in ultimii aproape 10. Acum traiesc ca o salbatica. 

Ultimul lucru la care ma gandesc zilnic... poate deloc in timpul zilei, este cum arat.

Literalmente nu fac nimic. Imi place sa nu ma spal niciodata pe fata”, a continuat ea, adaugand ca are „un miliard de produse” care practic aduna praful pe rafturi, noteaza Daily Mail. 

„Am inteles ca atunci cand iubesti nu vezi si nu auzi nimic”. Gabriel Nebunu a povestit despre femeile care i-au schimbat cursul vietii si l-au marcat considerabil - VIDEO

Cameron Diaz a refuzat oferte de 100 de milioane de dolari

Cameron Diaz a spus ca viata ei de cand a iesit din lumina reflectoarelor este de-a dreptul eliberatoare. 

Diaz ar fi refuzat oferte de filme de aproape 100 de milioane de dolari de cand a decis sa renunte la cinematografie, dar nu pare sa aiba niciun regret.

Ma consider o victima a obiectificarii si a exploatarii societale la care sunt supuse femeile”, a spus ea.

Ultimul rol al lui Diaz pe marele ecrane a fost in adaptarea cinematografica din 2014 a spectacolului de pe Brodway, Annie, in care a jucat personajul domnisoarei Hannigan.

A suferit dublu! Tatiana Martin spune ca planurile i s-au ruinat din cauza razboiului din Ucraina: „Am plans intruna” - VIDEO

De la acel moment ea a iesit din viata publica si ea se concentreaza pe familie si initiativele antreprenoriale.

 

Articole din aceeasi categorie