17.09.2022
Brooklyn Beckham si Nicola Peltz, momente pasionale in public - FOTO

Brooklyn Beckham si sotia, Nicola Peltz, isi traiesc iubirea nestingheriti pe strazile din New York.

Cei doi par intr-o continua luna de miere dupa ce s-au casatorit intr-o ceremonie fastuoasa in aprilie si nu ezita sa faca schimb de gesturi tandre in public.

Brooklyn si Nicola sunt prezenti la New York pentru Saptamana Modei si in urma cu cateva zile au participat la spectacolul Tom Ford. Luand o pauza de la nebunia prezentarilor de moda, fiul lui David Beckham si al Victoriei si sotia lui au luat pranzul la restaurantul Morandi din cartierul West Village din Manhattan.

David Beckham a asteptat 13 ore la coada pentru a-si lua „Adio!” de la regina: „Am venit de la 2 dimineata” - FOTO

Brooklyn a tinut-o de mana pe Nicola in timp ce se indreptau spre local si s-a asigurat ca se opresc pentru un sarut si o imbratisare.

Actrita purta o fusta mini si o bluza transparenta si era toata un zambet. Bucatarul, care a optat pentru o pereche de blugi super largi si o camasa in dungi, a plasat un brat protector in jurul taliei sotiei sale in timpul mersului.

Surprizele nu se opresc insa aici. Brooklyn si Nicola au facut un gest onorabil pentru un cameraman care s-a simtit rau la show-ul Vogue World.

Atat de emotionant! Gloria Gorgeag a lansat o noua melodie, alaturi de un videoclip oficial. Vezi cum suna piesa sa in intregime: „Noi toti avem cate o lada fermecata. Important sa o deschidem cat mai des” - VIDEO

Acesta a cazut la la pamant, iar Brooklyn i-a dat o mana de ajutor pentru a se putea ridica.

Chiar daca acum reprezinta imaginea fericirii conjugale, Nicola a recunoscut recent ca ea si Brooklyn „nu s-au inteles” atunci cand s-au cunoscut.

Articole din aceeasi categorie