17.09.2022
Atat de emotionant! Gloria Gorgeag a lansat o noua melodie, alaturi de un videoclip oficial. Vezi cum suna piesa sa in intregime: „Noi toti avem cate o lada fermecata. Important sa o deschidem cat mai des” - VIDEO

Si pentru ca este destul de activa pe retelele de socializare, avand o comunitate de peste 12 mii de abonati pe Instagram, interpreta Gloria Gorceag nu rateaza niciodata ocazia de a impartasi internautilor cele mai frumoase si deosebite momente din viata sa. Asadar, recent, artista a anuntat lansarea unui nou single „Lada fermecata”, alaturi de un videoclip oficial.

Interpreta Gloria Gorceag a lansat recent o noua melodie, care se numeste „Lada fermecata”. 

La 23 de ani a devenit mama pentru a treia oara! Katy Black a adus pe lume un baietel. Vezi prima poza cu micutul, dar si ce nume au ales parintii - FOTO

„Noi toti avem cate o lada fermecata. Important sa o deschidem cat mai des. Multumesc enorm tuturor celor implicati. Lucrurile frumoase se fac doar in echipa”, a scris Gloria Gorceag pe pagina sa de Instagram. 

In videoclip, Gloria apare in cateva look-uri, unul dintre el fiind o rochie din in, practic transparenta, tinandu-l in brate pe micutul sau Oliver. De asemenea, in videoclip apar mai multe mame alaturi de copiii lor. 

A scris istorie pentru Republica Moldova! Anastasia Nichita a devenit campioana mondiala: „Ne-ai facut mandri” - FOTO

Recent, cand a anuntat lansarea noii sale compozitii, interpreta a mentionat: 

„Pentru mine copiii mei sunt perfecti, ma fac un om fericit si am vrut acest lucru sa fie surprins de @nikanorova_newborn_photography pentru ca ea stie cel mai bine sa prinda momentele adevarate, iar @turceaninov_s a transpus totul intr-un videoclip pentru o melodie tare draga mie „Lada fermecata”. Desigur, au fost mai multi oameni care au ajutat aici, promit sa nu uit sa le dau nume pe data de 16 septembrie cand iese videoclipul pe YouTube”. 

Filmuletul in care un baietel din Moldova fuge catre Cristiano Ronaldo a devenit viral pe TikTok. Vezi cum a reactionat renumitul fotbalist la imbratisarile micutului: „Pentru el este un gest mic, iar pentru copil este un vis implinit” - VIDEO

Gloria Gorceag si Vitalie Catana s-au casatorit in luna iulie a anului 2017. Cei doi au devenit parintii lui Leo un an mai tarziu, iar in anul 2021 au adus pe lume si cel de al doilea copilas pe nume Oliver.

Articole din aceeasi categorie