16.03.2023
Brooke Shields, marturisiri despre abuzul sexual pe care l-a avut acum 30 de ani: „Ani de zile m-am invinovatit!”

Brooke Shields, actrita in varsta de 57 de ani, a rupt tacerea despre cel mai greu moment din viata ei. In urma cu 30 de ani, aceasta a fost abuzata sexual, iar ani de zile s-a invinovatit pentru ceea ce i s-a intamplat. Acum, insa, a ales sa-si deschida sufletul, in speranta ca povestea ei va ajuta pe cineva.

In urma cu mai bine de 30 de ani, Brooke Shields a fost abuzata sexual de un sef de la Hollywood. Ani de zile nu a spus nici macar un cuvant. ”Nimeni nu ma va crede”, se gandea ea la acea vreme.”Oamenii nu credeau astfel de povesti la momentul acela. Ma gandeam ca n-o sa mai lucrez niciodata!”, a declarat actrita, potrivit sursei citate. Acum, insa, actrita a rupt tacerea despre cel mai greu moment din viata ei, in cadrul documentarului ce va fi lansat la inceputul lunii aprilie. ”Sa fac acel documentar, sa retraiesc acea poveste, e incredibil, e un miracol ca am supravietuit”, a marturisit actrita.

”Am avut nevoie de mult timp pentru a procesa ce mi s-a intamplat”, a marturisit Shields, referindu-se la abuzul care s-a intamplat cand avea 20 de ani: ”Sunt mai furioasa acum decat eram atunci. Daca ti-e teama, atunci ai motive sa-ti fie. Sunt situatii infricosatoare”, a mai spus ea. La momentul acela, actrița tocmai absolvise Universitatea din Princeton și nu-și găsea de muncă. După o cină cu un șef de la Hollywood, ea crezand ca urmeaza sa primeasca un job in cinematografie, acesta a invitat-o sa dea un telefon din camera de hotel. Acolo, acesta a abuzat-o.

Ce dieta tine Vera Wang? Creatoarea de moda a dezvaluit secretul tineretii sale: „Beau doar apa”

”Mi-am tot spus ca nu s-ar fi intamplat daca nu m-as fi dus cu el, daca n-aa fi baut acel pahar cu el. Si a fost usor sa disociez totul, pentru ca el era mai batran. Nu a existat o lupta, lupta nu era o optiune. Pur si simplu corpul mi-a inghetat. Practic nu eram acolo”, a mai spus ea. Prima parte a documentarului ce va fi lansat la inceputul lunii aprilie este dedicata sexualizarii intense la care a fost supusa Brooke Shields la o varsta foarte frageda, in special in timpul unei sedinte foto nud la varsta de 10 ani, precum si dupa aparitia ei la 11 ani in filmul „Pretty Baby” in care a jucat rolul unei prostituate minore.

Moment de sinceritate! Afla ce ar face Catalin Lungu daca ar afla ca a fost inselat, dar si ce calitati apreciaza cel mai mult la iubita sa, Ana Cernicova: „Eu sunt de parere ca...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie