23.01.2023
Brooke Shields a recunoscut ce relatii avea cu Michael Jackson. Actrita a facut dezvaluiri sincere in noul sau documentar

In noul film documentar „Pretty Baby: Brooke Shields”, actrita a vorbit in sfarsit deschis despre relatia sa cu Michael Jackson. 

Brooke Shields sustine ca, in ciuda afirmatiilor repetate ale lui Jackson, ei niciodata nu au fost intr-o relatie sexuala si nu au format un cuplu. 

Actorul din popularul serial „Vincenzo” s-a stins din viata la doar 36 de ani

Ei s-au cunoscut cand ea avea 13 ani si s-au imprietenit rapid. Brooke si Michael au devenit ambii celebri la o varsta frageda si aveau o responsabilitate uriasa pe umerii lor. Shields sustine ca ceea ce aveau ei in comun era faptul ca, chiar si in adolescenta, dar si cand erau adulti, ambii erau „in mintea copiilor”. Erau „copii in unele situatii si maturi in altele”, a explicat ea. 

„Ne distram impreuna”, a spus Brooke despre prietenia lor, insistand ca nimic mai mult nu-i lega. Cu toate acestea, ea spune ca Michael era entuzismat de faptul ca ei doi sunt vazuti impreuna. De exemplu, cand ei planuiau sa ia cina impreuna, paparazzi deja ii asteptau la usa. Brooke sustine ca interpretul ii avertiza din timp pe fotografi unde vor merge. 

Selena Gomez si Andrew Taggart - surprinsi la o intalnire romantica, tinandu-se de mana. Vezi cat de fericiti erau ambii - FOTO

In 1993, totul a devenit insuportabil cand Michael i-a spus lui Oprah Winfrey ca el si Brooke sunt intr-o relatie. Actrita l-a sunat atunci, confuza, pentru ca la acea vreme era intr-o relatie cu Dean Cain. Dupa aceea, potrivit lui Brooke, ei nu au mai comunicat. In 2001, Jackson a spus ca Brooke este „una dintre cele mai mari iubiri din viata lui” si a adaugat: „Cred ca ea m-a iubit la fel de mult cum am iubit-o eu, stii? Ne intalneam adesea. Ne plimbam mult. Pozele ei erau peste tot pe peretele meu, pe oglinda mea, peste tot”. 

Articole din aceeasi categorie