23.01.2023
Selena Gomez si Andrew Taggart - surprinsi la o intalnire romantica, tinandu-se de mana. Vezi cat de fericiti erau ambii - FOTO

Cu doar cateva zile in urma, Selena Gomez a decis sa nege toate zvonurile despre relatia sa cu muzicianul Andrew Taggart si a publicat un Story in care a mentionat ca „ii place prea mult sa fie singura”. De asemenea, aceasta a adaugat hashtagul #imsingle, in traducere din limba engleza „sunt singura”. 

Ulterior insa, Selena Gomez a sters acest Story. Iar recent, ea si noul sau iubit au fost surprinsi la o intalnire romantica.

Acestia se indreptau spre un restaurant, unde urmau sa ia o cina romantica. Iar cel mai important detaliu este faptul ca cei doi se tineau de mana. 

Kylie Jenner si-a aratat pentru prima data fiul pe retelele sociale, dar si i-a dezvaluit numele - FOTO

„Soarta ne-a unit!” El din Kyrghistan, ea din Gibraltar. De ce interpretii Amircik si Kerria s-au intalnit la Chisinau - VIDEO

Potrivit surselor, pana cand, Selena si Andrew au o relatie lejera, insa, totusi, ei nu incearca sa-si ascunda sentimentele. „Ei petrec mult timp impreuna, sunt de nedespartit”. 

Articole din aceeasi categorie