12.10.2022
Brad Pitt, o noua decizie controversata. Ce se intampla cu actorul

Brad Pitt ar putea renunta la Hollywood pentru o viata mai linistita la conacul sau luxos din centrul Californiei. Actorul din Bullet Train isi inchiriaza proprietatea de lux din Los Angeles, unde locuieste de aproape 30 de ani.

Acest lucru vine la doar cateva luni dupa ce Pitt a dat 40 de milioane de dolari pentru fosta casa a autorului DL James din Carmel, California. Castelul construit din gresie si granit a fost achizitionat cu peste 100 de ani in urma de renumitul arhitect Charles Greene.

A fost proiectat special pentru a aduce un omagiu castelului Tintagel din North Cornwall, Anglia, si are ferestre arcuite si un acoperis in stil mediteranean.

Britney Spears, dezvaluire teribila despre mama ei: „M-a palmuit atat de tare incat nu voi uita niciodata!” Ce a scos-o din minti

„Te duci la casele vedetelor de cinema si sunt ca niste camere de hotel foarte frumoase. Brad traieste in piese de arta", a spus prietenul lui Pitt, Andrew Dominik , intr-un interviu anterior.

Brad face aceasta miscare in timp ce este implicat intr-o serie de batalii legale aprinse cu fosta sa sotie, Angelina Jolie. Actorii au dus mai multe lupte in justitie, fie pentru custodia celor sase copii ai lor sau pentru vinaria lor franceza. Cei doi sunt parintii lui Maddox , 21 de ani, Pax , 18 ani, Zahara , 17 ani, Shiloh  , 16 ani, si gemenii de 14 ani Vivienne si Knox .

Intre timp, Jolie continua sa-si acuze fostul de abuz fizic si verbal impotriva ei si a copiilor ei, Actrita a scos la suprafata un incident care a avut loc in 2016, intr-un avion privat.

Cele mai noi imagini cu Madonna i-au revoltat pe fani: „Ce ti-ai facut la fata?” Artista, acuzata ca a exagerat cu procedurile estetice - VIDEO

Cu toate acestea, Pitt neaga acuzatiile si spune ca sunt „complet neadevarate”.

Articole din aceeasi categorie