12.02.2024
Bomba in showbiz! Shakira si-a refacut viata. Cine e noul sau iubit, mai tanar cu 10 ani decat ea - FOTO

Shakira (47 de ani) se pare ca e tot mai atrasa de barbatii mai tinerei. Dupa ce s-a zvonit ca ar avea o relatie cu pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton (39 de ani), apoi cu cantaretul mai tanar cu 16 ani Rauw Alejandro (31 de ani), cat si cu baschetbalistul Jimmy Butler (34 de ani), acum columbianca s-a aruncat in bratele altui sportiv! Cine este noul iubit al Shakirei?

In jurul relatiei dintre Shakira si Gerard Pique s-a invartit un adevarat scandal atunci cand artista l-a prins pe fotbalist ca o insala. Despartirea din 2022 a marcat sfarsitul unei relatii de 12 ani. Dupa ce au decis sa o ia pe drumuri separate, cantareata a fost surpinsa cu mai multi barbati tinerei, insa nu a confimat niciodata ca ar avea o relatie cu acestia, insa unul s-a remarcat si e posibil ca acesta sa ii devina iubitul oficial.

Iata ca, recent, pare ca si-a gasit linistea si s-ar iubi, acum, cu Julian Edelman, un fost receptor de fotbal american, cu 10 ani mai tanar decat ea!

Cine e noul iubit al Shakirei

Julian Edelman, in varsta de 37 de ani, este cunoscut pentru contributiile sale in echipa New England Patriots din NFL. El a fost prezent la petrecerea aniversara, pe data de 2 februarie, data de Shakira in Miami, unde locuieste impreuna cu micutii Milan si Sasha, copii pe care ii are cu Gerard Pique. Mai mult decat atat, cei doi s-au pozat impreuna si au fost vazuti unul in compania celuilalt pe tot parcursul petrecerii, lucru care a sporit zvonurile despre o posibila relatie.

Brad Pitt n-a facut economie de gesturi romantice in public, alaturi de iubita sa tinerica, Ines de Ramon - FOTO

Noul iubit al cantaretei seamana destul de mult cu Pique, a jucat intreaga cariera la New England Patriots alaturi de Tom Brady si si-a anuntat retragerea pe 12 aprilie 2021.

Feoctist s-a logodit! Unde a avut loc cererea in casatorie, dar si cine este Ilinca, cea care i-a cucerit inima - FOTO

Desi nu a mai activat ca sportiv, a continuat sa ramana in bransa, insa la Fox NFL Kickoff, drept comentator sportiv, relateaza gsp.ro.

Articole din aceeasi categorie