01.06.2022
Billie Eilish s-a despartit de iubitul sau! Vezi care a fost motivul si ce spune actorul despre acest lucru: „Nu trebuie sa distribuiti informatii false pe web, caci poate fi periculos”

Billie Eilish s-a despartit de iubitul sau, Matthew Tyler Worth. Despre acest lucru baiatul a anuntat pe pagina lui de Instagram si a afirmat ca informatiile despre faptul ca el a inselat-o sunt false. 

„Nimeni nu a inselat pe nimeni. Relatiile noastre se incheie aici. Pur si simplu. Nu trebuie sa distribuiti informatii false pe web, caci poate fi periculos”, a spus Matthew. 

Worth de asemenea, s-a adresat internautilor care discutau despre faptul ca el ar fi inselat-o pe Billie. 

Verigheta lui Kourtney Kardashian, cu mult mai ieftina decat inelul de logodna

„Mii de oameni isi pierd timpul scriind lucruri dezgustatoare despre oamenii pe care nici nu ii cunosc si nu ii vor cunoaste vreodata. Este cel mai urat lucru pe care cineva il poate face. Traiti-va propria viata”. 

Billie nu a comentat nimic despre despartirea lor. 

Actorul britanic, Matthew Tyler Worth si Billie Eilish au inceput relatia in anul 2021. Fostul sau iubit este mai mare decat ea cu 10 ani. 

Un nou roman de dragoste? Modelul Naomi Campbell, surprinsa la bratul unui miliardar elvetian - FOTO

Dupa inceputul relatiei lor, Worth s-a pomenit in centrul unui scandal mare. La scurt timp dupa ce cantareata insasi a fost acuzata ca a luat in deradere accentul asiatic, internautii au descoperit vechile postari ale lui Worth pe retelele de socializare pe care le-au considerat rasiste. Mai tarziu, actorul si-a cerut scuze in public pentru acest lucru.

Articole din aceeasi categorie