31.05.2022
Un nou roman de dragoste? Modelul Naomi Campbell, surprinsa la bratul unui miliardar elvetian - FOTO

Naomi Campbell incearca mereu sa nu-si faca publica viata personala. In ciuda faptului ca anul trecut modelul a devenit mama pentru prima data, ea inca nu a spus cine este tatal copilului. 

Vedeta podiumurilor mondiale a starnit zvonuri despre o noua poveste de dragoste, aparand in compania miliardarului elvetian Ernesto Bertarelli.

„Sa cante milioane de copii!” Suntem in anul cultural Eugen Doga, iar cu aceasta ocazie a fost organizat un concert special, dedicat pacii: „Cred ca acesti copiii vor fi mai cuminti si nu vor provoca razboaie” - VIDEO

Modelul impreuna cu omul de afaceri au participat la Marele Premiu de Formula 1 din Monaco. Naomi si Ernesto au mers frumos brat la brat si au vorbit. Nu se stie inca ce ii leaga pe cei doi, dar cert este ca impreuna arata foarte bine. 

Presupusul ales al vedetei este fostul proprietar al celei mai mari companii de biotehnologie Serono si presedintele Fundatiei Bertarelli, care este angajata in protectia mediului marin. Averea omului de afaceri este estimata la 8,9 miliarde de dolari.

Chiar daca este populara pe retelele sociale, in ultimul timp Romina nu prea a aparut acolo! Interpreta a recunoscut ca avea nevoie de o pauza, pentru a-si aduna toate gandurile: „Uneori chiar ai nevoie de asta...” - VIDEO

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie