22.02.2022
Barbatii celebri care s-au despartit de iubitele lor, in timp ce acestea erau insarcinate - FOTO

„Promit sa fiu cu tine si la bine si la rau”, juramantul renumit pe care barbatii il uita nu doar atunci cand apar momente grele in viata, ci chiar si in cele mai importante si frumoase perioade ale vietii: cand sotiile lor sunt insarcinate! S-ar parea ca atunci cand testul arata doua linii, familia ar trebui sa se uneasca, iar dragostea sa devina mai puternica. Dar, in realitate, se intampla altfel: sotii, in cel mai bun caz, merg calm la alte femei, iar in cel mai rau caz, neaga cu indiferenta paternitatea si nu participa deloc la viata copilului. In acest articol iti prezentam barbatii celebri care si-au lasat femeile, acestea fiind insarcinate.

Francois-Henri Pinault

Actualul sot al actritei Salma Hayek nu a fost intotdeauna un familist ideal. Fiind unul dintre cei mai bogati antreprenori din lume, Francois mereu a preferat tot ce e mai bun, asa ca si-a ales ca iubite femei atragatoare si spectaculoase. Una dintre ele a fost modelul Linda Evanghelista. Relatia lor a inceput frumos, dar nu a durat mult timp. Motivul despartirii a fost sarcina neasteptata si neplanificata a fetei. 

Omul de afaceri nu numai ca a lasat-o pe Linda insarcinata, dar a si refuzat sa recunoasca copilul! Cu toate acestea, Linda nu este o fata timida, asa ca scandalurile, tribunalele si procedurile au insotit multa vreme viata fostului ei iubit. Pana la urma, Francois a recunoscut ca nu a planuit niciodata sa se casatoreasca cu Linda si, cu atat mai mult, sa aiba copii cu ea, motiv pentru care a lasat-o.

Flavio Briatore

Dupa cum se spune, Dumnezeu mangaie cu o mana si bate cu cealalta. Asa s-a intamplat si in viata modelului popular al celui mai cunoscut brand de lenjerie - Heidi Klum. A fost intr-o relatie cu omul de afaceri Falvio Briatole, care nu a sarit in sus de fericire cand a aflat de sarcina iubitei sale. 

Conchita Wurst a devenit Tom! Vezi cat de chipes arata acum barbatul - FOTO

Fara sa-si ascunda deloc indiferenta fata de sarcina lui Heidi, el petrecea des timp in compania altor tinere. A fost o lovitura dureroasa pentru Klum, dar imediat dupa despartirea sa de Briatole, ea a facut cunostinta cu un barbat grijuliu, afectuos si de incredere. Este vorba despre cantaretul Seal, care nu a fost jenat de sarcina iubitei sale. Dupa ce a nascut copilul, el l-a adoptat si sa casatorit cu Heidi. 

Ryan Phillippe

Cu totii il cunoastem pe acest actor din filmul „Cruel Intentions”, unde a interpretat un tip rau care s-a indragostit de o fata naiva si pura, al carei rol a fost interpretat de Reese Witherspoon. Apropo, acestia au fost casatoriti in real din 1998 pana in 2008.

Dupa divortul sau de Reese, actorul a avut o relatie de scurt timp cu actrita Alexis Knapp, care in sapte luni a reusit sa ramana insarcinata si sa fie abandonata de iubitul ei. Adevarat ca, tatal copilului a sustinut ca nu stia de sarcina iubitei sale la momentul despartirii si ca, daca i s-ar dovedi paternitatea, nu ar refuza copilul. Cu toate acestea, nu a facut testul ADN si, in consecinta, nu a participat in niciun fel la viata fiicei sale.

Eddie Murphy

Actorul a fost multumit de tot ce se intampla in relatia sa cu solista legendarului grup „Spice Girls” - Mel B, exact pana cand fata a ramas insarcinata. Eddie a declarat ca acesta nu este copilul lui, insa testul ADN a demonstrat inversul.

Rezultatul examinarii a dovedit ca Eddie Murphy are legatura directa cu sarcina Melaniei. Dar nici dupa acest test nu s-a intamplat un miracol: nici in timpul sarcinii, nici dupa nasterea copilului, actorul nu a luat nici cea mai mica parte in soarta fostei iubite si a fiicei Angel.

Jennifer Aniston, disperata ca secretele din casnicia cu Brad Pitt ies la iveala

Charlie Sheen

Charlie Sheen a primit mai multa popularitate din actiunile sale scandaloase, decat din activitatea sa in calitate de actor. 

Si cum a putut intra un astfel de inger ca Denise Richards in capcana lui amoroasa?! Actrita, ca orice femeie indragostita, a sperat ca el se va schimba. Dar asta nu s-a intamplat. In timp ce era insarcinata, Richards a cerut divortul si a parasit-o.

Tom Brady

Fotbalistul Tom Brady si vedeta serialului „Sex and the City” - Bridget Moynahan - au avut o dragoste frumoasa, dar scurta. In 2006, cuplul s-a despartit. Brady si-a indreptat atentia asupra modelului Gisele Budchen, in momentul in care Bridget a aflat ca este insarcinata. Totusi, acest lucru nu l-a impiedicat sa se desparta de tanara si ea a ramas singura in timpul sarcinii sale. In prezent, Tom participa in cresterea copilului si il vede adesea. 

Kevin Federline

Putini oameni stiu ca inainte de relatia cu Britney Spears, dansatorul Kevin Federline a avut o familie: un copil si o concubina - Shar Jackson, care era insarcinata cu al doilea copil. Dar o relatie aprinsa, o cariera stralucitoare si faima mondiala l-au ametit pe tip si acesta a lasat-o pe Charisse, pentru Britney. Un act foarte, foarte cinic.

Scott Disick

Relatia dintre Scott si una dintre surorile Kardashian s-a incheiat deloc romantic. S-ar putea spune ca a fost chiar destul de banal. Cuplul era dintotdeauna explosiv si se pare ca acestor tipi le placea sa traiasca mereu in certuri. Tabloidele nu incetau sa fie pline de titluri despre cei doi ca s-ar fi despartit sau ca s-au impacat din nou. 

Sunt faimosi, bogati, dar n-au fost ocoliti de boli cronice. Antonio Banderas: „Infarctul a fost cel mai bun lucru care mi s-a intamplat!”

Stilul de viata neexemplar al lui Scott a fost de vina pentru toate certurile lor: abuza de alcool si se odihnea constant in compania unor straine frumoase. Insarcinata cu al treilea copil, Courtney a decis sa scape de obiectul crizei sale nervoase si l-a dat afara din casa pe Disick.

Тhe Dream

Tanarul rapper The Dream a fugit si el de o femeie insarcinata: mariajul cu artista Christina Milian, care a initiat divortul, nu a durat decat trei luni. Si de altfel, instanta i-a recunoscut pe tineri oficial divortati cu 9 zile inainte de nasterea copilului. De ce s-au despartit atat de repede? E simplu: Christina a aflat ca iubitul ei o insela cu o asistenta si a decis ca trebuie sa se desparta de el imediat. Deci, nu poti speria o femeie insarcinata cu nimic!

Articole din aceeasi categorie