07.06.2022
Asta nu ai stiut despre Iuliana Beregoi! In vlogul sau nou, interpreta a dezvaluit un secret personal: „Primul sarut l-am avut...” - FOTO/VIDEO

Tanara interpreta Iuliana Beregoi, cunoscuta atat in Republica Moldova cat si in Romania pe langa pasiunea fata de muzica, mai iubeste si sa filmeze. Artista un canal de Youtube, unde publica des vloguri, in care arata momente din viata sa si povesteste mai multe detalii personale despre ea. 

Intr-un nou vlog, pe care l-a publicat recent, Iuliana a aparut cu Vlad Munteanu (vlogger) si au jucat un joc in care ambii spuneau un adevar si doua minciuni si fiecare dintre ei trebuia sa ghiceasca care e adevarul si care e minciuna. 

„Astazi vom filma un vlog funny, pentru ca noi nu ne cunoastem atat de bine si am vrea sa ne aflam unul pe altul”, au mentionat vloggerii.

Are doua comori, de care este foarte mandra! Pentru prima data Svetlana Sainsus a venit la emisiune cu copiii sai. Micuta Lia a cantat, iar fratele sau mai mare, Maxim a sustinut-o: „Simt ca au o dragoste adevarata intre ei” - VIDEO

A fost foarte distractiv si dupa cum putem vedea din video, Vlad o cunoaste mai bine pe Iuliana, decat Iuliana pe el. Totusi, cand a ajuns la intrebarea: „Unde am avut primul meu sarut?”, Vlad nu a stiut raspunsul corect. 

„Primul meu sarut l-am avut la filmari. A fost in timp ce filmam serialul „Lara”. Am sa va las si partea aia, ca sa o vedeti”, a spus Iuliana. 

Primul sau sarut interpreta l-a avut in timp ce filmau sezonul 3 al serilului „Lara”. Cel pe care l-a sarutat este Mihai Ungureanu, care in film juca rolul lui Hugo, un tanar baiat orfan. 

Au sarbatorit cu fast pana in zori! Afla de la Emilian Cretu ce cadouri a primit Nina de ziua sa, dar si cat de costisitoare este o astfel de destinatie: „Eu i-am daruit un lantisor, dar Renato...” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie