31.08.2023
Arestarea lui Donald Trump, ultima picatura pentru Melania. Ce decizie ar urma sa ia sotia fostului presedinte al Statelor Unite ale Americii

Casnicia Melaniei Trump cu fostul presedinte al Americii, Donald Trump, se afla pe butuci. Chiar daca aceasta a supravietuit scandalului cu Stormy Daniels, al patrulea rechizitoriu al lui Trump ar putea sa fie „ultima picatura” pentru Melania. 

Odata cu arestarea lui Donald Trump in Georgia, care a avut loc saptamana trecuta, Melania a iesit din lumina reflectoarelor si incearca sa pastreze cat de mult poate distanta de noul scandal provocat in jurul sotului ei. Atitudinea ei a starnit o multime de zvonuri despre un posibil divort intre ea si Donald.

„Este greu de spus daca Melania Trump va decide sa divorteze sau nu de Donald Trump, deoarece este o decizie personala. Cu toate acestea, se pare ca cei doi nu mai petrec atat de mult timp impreuna si exista numeroase rapoarte care arata ca acestia au o relatie tensionata in acest moment”, a declarat Louella Alderson, expertul in relatii si co-fondatorul So Syncd.

Meghan Markle s-ar putea imbogati din Instagram! Suma colosala pe care ar putea sa o ceara pentru o singura postare

Cuplul a avut parte de suisuri si coborasuri de-a lungul timpului, iar Louella considera ca „nu ar fi deloc o surpriza daca arestarea lui Trump ar fi ultima picatura pentru Melania”. Dar, avand in vedere ca cei doi au trecut deja prin atat de multe lucruri, „ar putea decide sa ramana impreuna si sa-si rezolve toate problemele”.

Cea mai recenta problema cu care s-au confruntat cei doi a fost presupusa aventura dintre Donald Trump si Stormy Daniels, un star de filme pentru adulti. Scandalul a pornit dupa ce s-a aflat ca in 2018, avocatul lui Trump, Michael Cohen, a platit-o pe actrita sa nu dezvaluie presei aventura dintre cei doi in timpul campaniei electorale a lui Trump. Dupa ce presupusa infidelitate a iesit la iveala, multi oameni au fost surprinsi ca Melania a decis sa ramana alaturi de sotul ei.

De nerecunoscut! Cum arata Blanket, singurul fiu biologic al lui Michael Jackson, la 21 de ani - FOTO

Louella considera ca exista totusi o multime de factori care ar fi putut interveni intr-un proces de divort, mai ales ca la acel moment, Donald Trump era presedintele Statelor Unite.

„Ca personaj politic, Donald Trump este in atentia presei si simte o presiune in acest sens. Melania era constienta ca daca cerea divortul de sotul ei in timpul mandatului, ar fi fost o distragere prea mare a atentiei si ar fi putut avea complicatii negative asupra reputatiei lui de presedinte”, a declarat Louella. „Trump si Melania ar fi putut discuta despre aceasta situatie si probabil au decis sa ramana impreuna, fiind o optiune mai buna pentru a evita atentia asupra familiei lor”.

Articole din aceeasi categorie