17.09.2022
Dorian Popa, mesaj pentru cei care l-au criticat ca si-a luat masina de sute de mii de euro: „Muncesc non-stop de luni pana duminica”

In ultimii ani, Dorian Popa s-a bucurat de castiguri fabuloase. Mai putin din muzica si mai mult din activitatea lui in mediul online. Pe Youtube este unul dintre cei mai activi vloggeri, insa si pe Instagram, postarile publicitare pe care le face sunt platite regeste. In acest context, cantaretul si-a putut extinde portofoliul de business si a intrat tare in imobiliare. Desi chibzuit in general, acesta are o mare slabiciune: masinile scumpe, iar recenta lui achizitie de 300.000 de euro i-a adus critici.

In luna iunie, Dorian Popa a anuntat ca a platit avansul pentru masina visurilor sale, un Lamborghini in valoare de 300.000 de euro, in posesia caruia va intra de abia la anul. Recent, a postat un vlog in care se intreba cum ar fi sa schimbe acel bolid cu un altul la fel de scump. Nu mult a trecut, si criticile au aparut, artistul fiind acuzat ca exagereaza cu afisarea si cu "problemele" ireale pe care le prezinta.

Imagini inedite cu Shakira si Pique. Cele doua staruri s-au intalnit cu avocatii in Barcelona. Artista si-a salutat zambitoare fanii - FOTO

Dorian a avut si o replica: „Iata o tona de comentarii vizavi de faptul ca tara arde si baba se piaptana. In situatia de fata, tara e Romania si e implicit reprezentata de cei care au dat cu hate la acel vlog. Si baba e subsemnatul, inteleg ca i-am deranjat pe unii ca imi iau o masina in valoare de 300.000 de euro in vremuri in care intr-adevar lucrurile sunt un pic atipice, iar economia se misca mai greu decat in timp normal. Fratele vostru a muncit draconic si ii multumesc din suflet lui Dumnezeu ca a ales acest drum pentru mine si nu regret o secunda. Pe masura ce anii au trecut, mi-am dat seama ca imi place mult sa muncesc, imi place sa am rezultate si ca distractia nu trebuie sa fie pe locul doi, ci chiar pe locul 3, 4 sau 5 din punctul de vedere al prioritatilor din viata mea”, a spus Dorian intr-un filmulet postat pe canalul lui de YouTube.

Pro TV si-a sarbatorit cei 23 de ani alaturi de prieteni. Peste 600 de oameni, mii de pahare de spumant, si mai multe urari frumoase, muzica selecta si, desigur, un tort imens - VIDEO

„Multi dintre noi am fost sau suntem saraci. Asta nu inseamna ca trebuie sa ne complacem in situatia asta. Nu am primit masina nici de la mama, nici de la tata, nu am cersit, nu am furat, nu am facut lucruri ilegale. Am muncit de luni pana duminica non-stop, muncesc de luni pana duminica. Ce ma ingrijoreaza pe mine e ca multi dintre cei care arunca cu hate au fost vara asta cel putin o data sau de doua trei ori la mare, probabil ca vara aceasta au fost cel putin la un festival, poate ca in weekenduri au fost la cluburi, la gratare sau alte petreceri. Nu imi place sa ies in fata cu chestia asta, nu ai de ce sa o mentionezi decat daca ajungi in situatie ca aceasta. Eu nu am am fost in concediu de circa cinci-sase ani. Si ultima mea vacanta a fost una contractata cu Ministerul Turismului din Dubai, unde pot spune ca m-am simtit bine. Am avut un job unde m-am simtit ca intr-un concediu. Sa nu credeti ca e usor. In momentul in care ai masini de sute de mii de euro sau construiesti un cartier de sute de mii de euro sau ai o casa de sute de mii de euro, nu iti e si tie de un Santorini, un Monaco, la Mamaia, poate chiar la munte. Daca vrei in viata rezultate, trebuie sa faci sacrificii!", a mai sustinut tanarul de 34 de ani”, care a simtit nevoia sa se justifice in fata celor care-l critica pentru lucrurile pe care le achizitioneaza.

A scris istorie pentru Republica Moldova! Anastasia Nichita a devenit campioana mondiala: „Ne-ai facut mandri” - FOTO

Articole din aceeasi categorie