04.06.2022
Are aproape 2 metri, dar incape si la masuta de jucarie! Dwayne Johnson a postat un video adorabil, in care se joaca cu fetita lui de 4 ani - FOTO/VIDEO

Dwayne Johnson a postat pe Instagram un video adorabil in care apare alaturi de fiica sa, Tiana.

Actorul in varsta de 50 de ani se distreaza alaturi de fiica sa, care l-a „invitat” la ceai. Starul, care are 1,96m si 120 de kilograme si-a facut loc la masuta de jucarie a fetitei sale in varsta de patru ani, inconjurat de cescute si farfurioare. Imaginile adorabile i-au incantat pe fanii wrestler-ului profesionist.

Johnson are doua fiice impreuna cu sotia sa, Lauren Hashian - Tiana, de patru ani, si Jasmine, de sase ani.

Laura Cosoi, mama pentru a treia oara, in cateva zile: „Ma pregatesc sa nasc natural”

Starul american a postat si un mesaj scurt despre timpul petrecut alaturi de fiica sa cea mica.

„Aceste ceaiuri la care participa tati/fiica/iepurasul au un mod special de a pune viata intr-o alta perspectiva”, a scris actorul.

Dwayne a explicat apoi de ce considera ca astfel de momente petrecute alaturi de copiii lui sunt atat de importante. 

„Tocmai a implinit patru ani si probabil nu isi va mai aminti asta, dar eu sigur imi voi aminti”, a adaugat actorul din „Jumanji”.

Johnson, care este urmarit de 317 milioane de followeri pe Instagram, s-a amuzat de faptul ca Tiana este convinsa ca tatal sa nu a aparut in filmul ei preferat.

„In continuare refuza sa creada ca tatal ei este Maui din filmul ei Disney preferat, Moana! Spune mereu 'Tati, tu nu esti Maui, tu esti The Rock!'”, a mai scris starul in postare.

Dwayne 'The Rock' Johnson si sotia sa, Lauren, s-au cunoscut in anul 2006. Primul lor copil, Jasmine, s-a nascut noua ani mai tarziu.

In 2018 a venit pe lume Tiana, cea de-a doua fiica, iar un an mai tarziu cei doi s-au casatorit.

Actorul si wrestlerul american a mai fost casatorit cu Dany Garcia.

Ei au impreuna o fiica pe nume Simone, in varsta de 20 de ani. Desi au divortat in anul 2008, au ramas prieteni buni si parteneri de afaceri.

Shakira, dusa de urgenta la spital! Ce a patit cantareata si cum a reactionat Gerard Pique

The Rock a vorbit in trecut despre modul in care copiii sai i-au schimbat viata. Intr-un interviu pentru Fatherly, el a dezvaluit ca fiicele sale au adus un element de „normalitate” in viata lui.

„Copiii mei m-au invatat atat de multe. Ei ma echilibreaza”, a spus starul. El a mai declarat ca este complet devotat misiunii de a-si face copiii fericiti. 

„Fac orice. Sincer, sunt dispus sa fac orice ca sa aduc zambetul pe fetele copilasilor mei”, a adaugat actorul.

Sursa VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie